• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

28.01.2017

19:56

(VIDEO) DILERI UNAKAZILI ŽANDARMA I NJEGOVU ŽENU NASRED ULICE! Tek na insistiranje MUP tužilac ih optužio za pokušaj ubistva!

Vesti

(VIDEO) DILERI UNAKAZILI ŽANDARMA I NJEGOVU ŽENU NASRED ULICE! Tek na insistiranje MUP tužilac ih optužio za pokušaj ubistva!

Podeli vest

Dvojica kriminalaca iz čista mira pretukli i upucali žandarma Borisa Jevrosimova (33) i teško povredili njegovu ženu. Tek na insistiranje MUP-a tužilac ih optužio za pokušaj ubistva

Dvojica obesnih kriminalaca u sredu su iz čista mira, nasred ulice u Novom Sadu, brutalno pretukli i upucali žandarma Borisa Jevrosimova (33) i teško povredili njegovu ženu!

Posle sedam minuta brutalnog iživljavanja i borbe za goli život, što je snimila kamera video-nadzora sa obližnje zgrade u Kisačkoj ulici, žandarmu je u pomoć pritekla Interventna jedinica i pohapsila nasilnike! Tužilac ih je najpre teretio za nanošenje teških telesnih povreda, ali tek na insistiranje nadležnih u MUP, delo je prekvalifikovano u pokušaj teškog ubistva!

Određen im pritvor

100
udaraca je primio žandarm i upucan je u šaku

Kako saznajemo od izvora iz istrage, iza rešetaka su I. P. (35) iz Odžaka i N. Ć. (32) iz Novog Sada, a posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Borisov kolega, koji je insistirao da mu ne objavimo ime, kaže da je Jevrosimov u utorak uveče oko 22 sata sa suprugom otišao u goste kod kuma u Kisačku ulicu.

Informer

- Boris je dolazeći kod kuma u zgradu primetio dvojicu mladića kako sede u automobilu. Kad je izašao od kuma, oko dva sata iza ponoći, primetio je da ta dvojica mladića i dalje sede u autu na istom mestu, što mu je bilo sumnjivo. Ova dvojica, videvši da ih Boris gleda, bezobrazno su mu se obratili rečima: "Šta je bilo? Ima li nekih problema?", a zatim su izašli iz kola i krenuli ka Jevrosimovu - priča ovaj žandarm.

Boris je, kaže on, odmah pokazao službenu legitimaciju, a napadači su tad primetili da on ima pištolj za pojasom. Tad su počeli da ga provociraju: "Šta je, pandurčino?! Imaš utoku? Pi.ko, pucaj ako smeš", i nasrnuli su na Borisa.

Napadač diler droge

Zasad nije poznat povod za brutalan napad na žandarma. Boris Jevrosimov je rekao da su ga napali iz čista mira, ali i ispitaće se i mogućnost da su mu oni napravili sačekušu po nečijoj naredbi. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, jedan od napadača je diler droge, koji je ranije već bio hapšen.

- Počeli su da ga udaraju, sve vreme pokušavajući da mu otmu pištolj. Odjeknuo je pucanj, koji je ranio Borisa u ruku, ali on je uspeo da uhvati pištolj za cev i da zaglavi metak u njemu. Napadač je pokušavao da repetira pištolj, ali nije uspeo jer očigledno nije mogao da odglavi pištolj, što je Borisu i njegovoj ženi spaslo život. Nastavili su krvnički da ga udaraju rukama i nogama. Borisova žena je pokušavala da odbrani muža, pa su i nju krvnički tukli. Ona je u očaju dozivala pomoć, pokušavala je da zaustavi neki automobil, pritiskala je sirenu na jednom parkiranom automobilu... - priča žandarm.

Stanari obližnje zgrade, kad su čuli pucanj, pozvali su policiju. Posle sedam minuta očajničke borbe sa kriminalcima, stigla je Interventna jedinica policije i odmah savladala nasilnike.

Bore se za prst

Hitna pomoć je prevezla Borisa i njegovu suprugu u Urgentni centar. Ženi je konstatovan prelom ruke i povreda stopala, uz brojne podlive i modrice, a žandarmu prostrelna rana šake i preko stotinu modrica od udaraca. Metak mu je pokidao tetive i ligamente šake, a lekari se bore da Borisu sačuvaju prst.

(FOTO) KRVNIČKI TUKLI ŽANDARMA I NJEGOVU ŽENU! Šutirali ih, PA PUCALI U NJIH!

Nasilnici su privedeni u stanicu, a potom na saslušanje u nadležno tužilaštvo. Protiv njih je tad podneta krivična prijava za nanošenje teških povreda, što je daleko "slabija" kvalifikacija dela od pokušaja ubistva i napada na službeno lice. MUP je zato u petak insistirao da tužilac prekvalifikuje delo nasilnicima, što je i učinjeno, pa im sad preti daleko duža robija. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 7 godina

Lepo je raket dilera...ali neki put izgubite prst kad ih turinte tu gde ne treba...mnogi nih ustvari rade isti posao...to pravi znaju...a vi obicni ljudi gradani skacite pisite kometare...sustina stvari se nece promenuti..u ovoj zemlji oa i u druge...nema gram da se ne proda bez policije...eli pod nihovom zastitom eli odobrenjem.

Furtula

pre 7 godina

Jesi ti ufiksan kad tako pravopis masis? Ajde, molim te, neozbiljno to, stvarno...

Sasa

pre 7 godina

Ne brate nisam...do 6g ziveo u domu u Srbiju a do pre 3g godine jos po evropi bio...vratio se pre 3 godine...znam 4 jezika a ni jedan ne znam da pisem bas u fulu.ali ih perfektno pricam..ali nije me sprecilo da pravim pare i da uzivam u zivotu.sigurno vise nego ti...a ti imas i skole i roditelje...tako da brate produzi

Vojvodjanin

pre 7 godina

Srpski ti je izgleda najslabiji od ta četiri koja kao govoriš...

E moj Saša

pre 7 godina

Džaba ti i pare i katr jezika kad ti fali čitava drvara,što reko bosanac - fali mu bosna,fosna...a da ti je lepo okej,blago onom ko rano poludi vas mu život u veselju budi.Neka si ti veseo,neka te neka,samo veselo!!!

Zoki

pre 7 godina

Sasa idiote ne lupetaj. Napali su decka ni krivog ni duznog dva olosa... A decko je toliko bio pribran da im ne ispali po metak u te debilske glave. Kazniti ih maximalnom kaznom za pokusaj ubistva sluzbenog lica

djordje delic

pre 7 godina

Domac, smanji dozivljaj...to sto si odrastao na ulici ne znaci da si naucio ni vise ni bolje od drugih

Tito

pre 7 godina

Pa je poveo zenu da reketiraju zajedno. Sram te bilo.

Ma u pravu si brate

pre 7 godina

Opet ti brate Sale lupetaš po istoj temi, a ni da pišeš ne znaš! Jel vidiš da iako si, kako kažeš, zaradio po inostranstvu više para nego mi u Srbiji, sa svim tim tvojim parama ne možeš da kupiš ni pamet ni mozak, ni vokabular, a očigledno ni pravopis! Ne znam čime si se bavio "po inostranstvu" i dal ti je nekad neki žandar "premerio" leđa pa ovako bezobrazno i zlonamerno pišeš o očigledno primeru neisprovociranog napada! Još gore je ako nikad nisi imao posla sa policijom, a ovako pišeš! A da... Izvini brate Sale ako pišem mnogo komplikovane reči i rečenice koje ne možeš da komprihenduješ...usp... mislio sam da shvatiš!

Sasa

pre 7 godina

Kada bi bio ospred tebe veruj mi da nwbi mi se tako obratio...nego bi poslao tvoju zenu u kuhinju mi skuva kafu i rakiju donese...a ona bi zelela toliko vise za mene da uradi...

Vuki

pre 7 godina

Gledao sam ovaj snimak, to su neki mentoli, jajare, nisu oni dobro shvatili šta znači biti mangup..

igor

pre 7 godina

dozivotni zatvor za te majmune....najstroza kazna....trebao je odma da ih zandar ubije na licu mesta...vucicu cuvaj srpsku policiju i zastiti.uradi nesto i ti korisno a ne samo izdaja srpskog naroda....zao mi je policajca...

Peca

pre 7 godina

Nemati nikakve kazne dace im nanogicu i ima da diluju drogu i dalje. Sudstvo je korumpiranije od policije .to jedino Seki može da sredi i pravosudje i policiju .

xx

pre 7 godina

neka vucic uradi prvo nesto korisno za narod i automatski ce se popravit stanje u policiji! a ovoj dvojici smrtna kazna , ne zato sto su napali policajca vec zato sto su napali covjeka i zamalo ga ubili cipelama! metak u celo !

branko

pre 7 godina

Jadna je država i jadni zakoni gde kriminal caruje i štiti kriminalce.Kako? Tako što ovim dokazanim kriminalcima nesme ni imena da saopšte javno već ih kriju - od koga i zašto? Pustit će ih sudija na slobodu, a ako i budu osuđeni blagim kaznama, vratit će se pre vremena iz zatvora starom zanatu.Šta će ovom policajcu pištolj i službena legitimacija ? Kad se kriminalci sa žandarmom tako obračunavaju šta mi obični građani da očekujemo od policije i uz "vrsnu pravnu" zaštitu po našim humanim glupim zakonima !

IV

pre 7 godina

A da je neki profesor podviknuo na ucenika, odmah bi mu objavili ime i prezime i sliku. Potom bi ga izvredjali i suspendovali. Ovi ce se jos i proslaviti.

Anarhista

pre 7 godina

Pandurska pamet. Bilo mu nesto sumnjivo pa prisao? Koji debil. Zato je tako i prosao. Nikad se ne prilazi nikom, a pogotovo kriminalcu. Pravi pandur/agent samo prati i posmatra. A potom, ako se nadje valjan razlog, vrsi se napad. A pre napada zove se pojacanje. Kraj price: uhapsene/mrtve zivotinje, panduri neogrebani. Ljudskoj gluposti nema kraja.

Zox

pre 7 godina

Koliko ljudcka glupost nema granica govori upravo ovaj tvoj tekst. Mnogo mi se ti razumes u pravila sluzbe i posao sluzbenoga lica. Nije ti ovo film koji ti gledas na tv pa prosipas besmislenosti u komentarima. Da su tvome ocu ili bratu ovo ucinili onda ne bi lupetao tako

Mrki

pre 7 godina

Znači Novi Sad kao BG 90-tih... Svjedno, da li je policajac napadnut iz čista mira ili zbog "ranijih zajedničkih aktivnosti"...bezbedonosna situacija u Srbiji je katastrofalna..Gospodo iz MUP-a,Tužilaštva, sudije, Vlade , da li vi mislite raditi posao zbog čega vas gradjani plaćaju , ili će ti isti gradjani trebaju samoorganizovati i uzeti pravdu u svoje ruke..Sram vas bilo , svoju decu ste zaštitili, a obične gradjane prepuštate uličnoj pravdi i zakonnu jačeg...

Mile

pre 7 godina

A gde nije tako, od amerike nemacke italije francuske spanije, da ne nabrajamo... Neki retki izuzetak...

Luka

pre 7 godina

Mnogo stvari ovde nije normalno:On je video drvojicu i učinili su mu se sumnjivima ? U redu. On ih je primetio kad nije bio na dužnosti i bio je u društvu supruge. Zašto nije zvao dežurnu patrolu? Zašto im je prilazio ? Možda ih poznaje ? Pokazao im je službenu znački i oni se razbesneli ? Koliko neko mora biti lud, drogiran ili bahat da se zanemari ta "sitnica" ? Možda znaju da imaju debelu zaleđinu u nekom političaru ili sudiji ? A možda su i oni iz neke jedinice ? Tuku ga a žena to pokušava uzaludno da spreči. Zašto nije mobilnim zvala policiju, Zašto nije zaustavljala kola koja su prolazila ? Zašto nije lupala komšijama za pomoć? Možda zato što ih poznaje ? Oni nisu stali ni kod vađenja pištolja već su hteli da mu ga otmu? Puca i oni ništa ?On je zaglavio čauru u cevi . Kako je to moguće izvesti dok te dvojica tuku ?Počinioci vide da dolazi patrola i sačekuju je. Da li je to normalo ili su možda..... kolege ?

miki delija

pre 7 godina

JA MISLIM DA KAMERE MORAJU DA IH ODKRIJU KO SU BILI A POSLE ZNA SE POLICIJA DA ODRADI SVOJ POSAO

rolex

pre 7 godina

kakve kamere,pa zar nisi video da su ih uhapsili odmah.

SERGIJE

pre 7 godina

To bi NARODNA MILICIJA SFRJ rjesila na licu mjesta

Pera

pre 7 godina

Pa mozda bi i resila na licu mesta a mozda kasnije u stanici.,malo bi ih obogaljili pa im nikad vise nebi palo napamet ovo nekome da urade.Ovako eto njih na ulici za neki dan pa cemo opet citati koga su napali ili ne daj boze ubili.

sladjan

pre 7 godina

strasno da dozvoli zandarm da ga biju i prebijaju!strasno !bolje da je ispalio sanzer u njih nego da bruka sluzbu!!!!!

Duško

pre 7 godina

Iz čista mira isprebijali čoveka? Šta bi mu radili da im je nešto skrivio. A još jadni tužioci morali da pokrenu gonjenje. Izgleda da je ovde neko totalno pobrkao lončiće. A kad kriminalca neko prebije, onda se danima diže dreka na sve strane. Pod hitno se mora promeniti institucija prava na samoodbranu, pa da se šljamu konačno stane na put. Baš da vidimo šta će se desiti kad neki iz tužilaštva ili suda bude prebijen iz čista mira. Danima ćemo slušati kuknjavu o njihovoj ugroženosti i malim platama. Živi bili pa čitali.

sele

pre 7 godina

Znaci sudstvo samo pod pritiskom dize optuznice pozelji !!!Strasno \n

Vladimir

pre 7 godina

\'\'Sasa\'\'-od takvih nepismenih ili polupismenih kretena mu.a mi oticaju. \n

Lazar

pre 7 godina

Zandar obucen i naoruzan pa se jedva odbranio a sta ce obicni razoruzani i neobuceni gradjani u ovakvim situacijama? Pod hitno dozvoliti da se oruzje za licnu bezbednost nosi i uporebu u samoodbrani.

Ljubo

pre 7 godina

Sramota Srbijo ,sramota ,ocistite te balavce i kriminalce ....Latinska Amerika vam nije ravna po kurvaluku i kriminalu ...

Rade

pre 7 godina

Nije mi jasno, zašto je nosio pištolj sa sobom, izgleda samo da mu smeta.......Trebali su da ga još mlate....

Boža prorok

pre 7 godina

Da su ovako udarili ma narodnu miliciju za vreme Jožeta ,do ujutro dok ih odnesu sudiji na raport ,bili bi bez bubrega i miris korena ljubičice bi usledio ubrzo.

Car

pre 7 godina

Samo jedno pitanje ali stvarno. Policajac je imao oruzje kod sebe iako nije bio na duznosti,Je li to po pravilu o nosenju oruzja,ako nije sledi li i njemu neka kazna ?

Drina

pre 7 godina

Što ih neubi ruka mu se pozlatila,tu ne postoji zakon zakon je ubiti tu dvojicu.a novi sad ceo u kriminalu.on da ih je ubio spasio bi druge živote jer oni neće biti dugo u zatvoru.studija im je zaštita.al je Srbija pukla i Trula.

Dragan

pre 7 godina

Tom tužiocu treba nemestiti takav bliski susret da bi znao pravu zakonsku kvalifikaciju krivičnog dela

Marcco

pre 7 godina

Ovakvo bahaćenje je svojstveno kriminalcima koji uživaju neku veoma jaku i visoku zaštitu. Valjalo bi to da se istraži. Nisu jedini.

nebitan

pre 7 godina

sto nije isao svojim putem,niko ga nebi dirao..

bojan

pre 7 godina

Jaki mi kriminalci izivljavaju se nad covekom a cekaju interventu kao strine rukama u vis.I ako se sirena i rotacija cuje i vidi na kilometar ,barem nocu a kamo li danju

Mile

pre 7 godina

Zao mi je coveka ako je nevin. Al svejedno preporucujem ministru poli ije da aktivira unutrasnju kontrolu. A ministru pravde da preispita rad tuzilastva u APV. Ja sam pre 2 godine predao krivicnu prijavu u NS i sluzbe nemogu da pronadju okrivljenog a on se vrlo slobodno krece zivi i i dalje bavi kriminalom cak putuje u inostranst o i nikom nista. U sve ovo sumnjam. Cini mi se da je potrebno duboko ciscenje u obe sluzbe i to vrlo hitno.

Sandra

pre 7 godina

Ovaj događaj ukazuje na dve bitne činjenice: da su policajci nedovoljno iskusni i izvežbani i da ih nema dovoljno.Jer ko će se prijaviti da radi ovaj opasan posao ako mesečno prima 30 hiljada dinara? Smanjili im platu, dnevnice a od njih očekuju nemoguće. Ova vlast ne jača državu i njenu odbranu već nesvesno radi protiv toga. Najveća odbrane države je zadovoljan narod. Sada štrajkuju policajci, vojnici, prosvetari, zdravstveni radnici beže u inostranstvo, a vlast kupuje migove. Ako zaratimo ništa ne znače migovi naspram NATO armade.

komšija iz kisačke

pre 7 godina

Čudno je što se u miru od strane napadača dočekuje policija. Kao da su bili ubeđeni da su oni savladali kriminalca. Ima jedan detalj koji se nigde ne pominje, a to je da jedan od napadača radi na 50-ak metara od ovog mesta i da je auto svakodnevno tu parkiran po nekoliko sati. Ovaj snimak je kraj događaje, a sve je počelo preko puta što se na žalost ne vidi P.S Osuđujem svaki vid nasilja

djoka

pre 7 godina

mozda i neke strane sluzbe ,omeksavaju ,nase sluzbe smisljenim provokacijama.poznato je da hrvatske sluzbe buse Srpsku Vojvodinu.

Milan Jankovic

pre 7 godina

Apsolutno moguce da su napadaci policajci u civilu i cekali nekog kriminalca da dodje a onda im se namestio policajac u civilu da im smeta ..

Roko68

pre 7 godina

nesto jeste ili nije tesko ubistvo u pokusaju! ne moze to biti za rudara ili sofera nanosenje teskih povreda a za policajca tesko ubistvo u pokusaju. ne sme se dozvoliti vise da se ovo isto od sudije do sudije razlicito kvalifikuje . i ne sme se dozvoliti da se za ista krivicna dela propisuje kazna koja se razlikuje i za nekoliko godina. institucija nagodbe je u normalnim zemljama je predvidjena za nehat a ne da bi se njome amnestirali ucinioci teskih krivicnih dela.

ziki

pre 7 godina

Znaci bili su u autu svo vreme cekali ga da izadje, tukli ga 7 minuta a onda nisu se dali u beg pa vi razmislite dali su ga tukli zato sto ih je pogledao ili je mozda nesto drugo? Necu da sudim ali u Srbiji ima toliko tih "zandarma" koji rade primaju platu od drzave a rade za kriminalce. Nisu ovde cista posla.

GOCKO

pre 7 godina

Nne bih voleo da sam u koži ove dvojice bitange. Karaće ih žadarmerija i policija gde ih nađu, normalno kad izađu .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija