• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.01.2017

19:57

(FOTO) STRAVIČAN SUDAR KOD VETERINARSKOG FAKULTETA: Jedna osoba poginula, tri povređene!

Vesti

(FOTO) STRAVIČAN SUDAR KOD VETERINARSKOG FAKULTETA: Jedna osoba poginula, tri povređene!

Podeli vest

Jedna osoba je poginula, tri su povređene u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru JNA kod Veterinarskog fakulteta u Beogradu, otkriva Informer

Kako saznajemo nesreća se dogodila kada su se sudarila dva automobila, marke 'reno klio' i 'bmw'.

Vozač 'reno klia', koji je prema nepotvrđenim informacijama vojno lice poginuo je na licu mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač 'bmw', inače hirurg Urgentnog centra V. Đ. je povređen, kao i dve ženske osobe koje su mu bile saputnice u automobilu.

Ekipe hitne pomoći prevezle su povređene u Urgentni centar.

Saobraćajna policija trenutno obavlja uviđaj. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Leptir

pre 7 godina

Kod nas vozu ko nenormalni. Ne cudi me onda da svakodnevno ginemo u saobracaju ! Ostre mere , ostre kontrole. A ne nasi policajci visu po kafanama ! Sramota bre.\n

gago

pre 7 godina

U Čaku su "dobro"radili pa su u buvari a sad skoro da niko ne kontroliše!

dejan

pre 7 godina

provozaj se ibarskom magistralom pa ces videti.

Ljube

pre 7 godina

Najlakše je kriviti policiju ... malopre gledam na FB grupu gde objavljuju gde se nalazi policija koja vrši kontrolu saobraćaja, radar ili alko test - kako policija da radi svoj posao kad ih bitange sprečavaju da uhvate bahate i bezobrazne prekršioce?

zora

pre 7 godina

Aglomeracija,voznja 50 na sat, dupla puna linija....Nerazumem da u ovakvim okolnostima neko moze da pogine.

Fosil

pre 7 godina

To se i ja pitam !? Dupla puna , a oni se sudarili !??

bole

pre 7 godina

Kad god bude neki udes ili slicno tome kriva milicija Vucic drzava dokle vise takve budalastine, i mrznje.

nada

pre 7 godina

Nikad vise saobracajki nego u zadnje vrene ! Mislim da se saobracaj mora poostriti signalizacijom i vecim ogranicenjem brzine, vise pesackih prelaza i zebre da se frisko ofarbaju jer se i ne vide i postaviti ispred njih svetlece signale kao mera opomene !!!!!!!!!!!!!

jova

pre 7 godina

Mora da se vrati vreme kad si osecao strah kad te zaustavi milicija. A ne kao sad da se zivi bez straha i da se dzekiras, ne mogu mi nista za pojas, ne mogu mi nista za brzinu. Samoodbrana policajca je relativna stvar.... i policajac uvek dobija ukoliko zeli da upotrebi samoodbranu. Glasam za samoodbranu da nas spase od bahatih

dragan

pre 7 godina

javna je tajna da svaki saobracajac izadje sa 100 e iz smena .......ajde svako u svom gradu neka uporedi imovinu i auta saobracajnih policajaca i obicnih pa cete videti koliko je to neverovatna razlika ... najveci problem je seliktivno kaznjavanje ... i zato se vozaci tako ponasaju .... jer im se uvek daje mogucnost da caste policajca

buba

pre 7 godina

u beogradu je signalizacija nikakva...rupa po putu svudan.....a saobracajaca nigdeeeeee

Nikola

pre 7 godina

Donesite napokon zakon da se za odredjeno recimo preko 50km/s od dozvoljenog prekoracenja brzine ODMAH oduzima vozacka na 6 mjeseci i auto. Za voznju u pijanom stanju preko odredjenog promila oduzimanje vozacke na godinu iauto DEFINITIVNO Udari marvu po dzepu..pa da vidis

Drago

pre 7 godina

Kako se vozi još malo i ginu. Šta može policija, da uradi kada je divljaka na svakom ćošku. Nekultura je na naj višem mjestu, a koliko šofera ustavi i da prednost pješaku na pješačkom prelazu? Koliko šofera daje žmigavac kada mijenja smijer vožnje? Koliko šofera se drži ograničenja brzine? Treba pojačati kontrole i povećati kazne, a onda bi opet policija bila kriva zato što kažnjava. Više od pola šofera bi trebalo dati, da prave ponovo vozački ispit, a to važi za Srbiju i Republiku Srpsku ni tamo nije ništa bolje. Previše je idiota na cestama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija