• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

03.02.2017

13:48

BIZARNA SMRT KOD KOSJERIĆA: Priklještio ga stari vojni džip!

Vesti

BIZARNA SMRT KOD KOSJERIĆA: Priklještio ga stari vojni džip!

Podeli vest

U selu Crnokosa kod Kosjerića, juče, oko 17 časova, nastradao je Svetozar B. (66) iz Užica, kada je njegovo vozilo kojim je upravljao, stari vojni džip, sletelo sa puta

U toku sletenja, vozilo se prevrnulo više puta, pri čemu je S. B. ispao, a potom vozilo palo na njega. Sa njim je bio njegov prijatelj (46) iz Kalenića kod Požege, koji je zadobio teške povrede, ali je van životne opasnosti.

- Vozilo je neregistrovano i staro. Put kojim su se kretali je uzak i pod snegom, pa je moguće da je usled snega došlo da vozilo sleti s puta. Naložena je obdukcija, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

U Crnokosi, poznanici S. B. kažu da se nakon penzije vratio u rodno selo.

- Svetozar je bio iskusan majstor i znao je da radi sa svim mašinama. Zato nam je čudno da sleti sa puta. Imao je nekih zdravstvenih problema sa srcem, pa možda je doživeo i infrakt - kažu u selu.

Oni još kažu da kada je došla pomoć, nisu odmah mogli da priđu telu da ga izvuku, jer je pored njega ležao njegov pas, koji ga je svuda pratio.

Ispod starog džipa telo S. B. su izvukli vatrogasci iz Kosjerića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija