• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2017

07:42

TRAGEDIJA U RAKOVICI! Mladu ženu ubio voz!

Vesti

TRAGEDIJA U RAKOVICI! Mladu ženu ubio voz!

Podeli vest

Jedna osoba poginula je sinoć kada je na nju naleteo voz na Železničkoj stanici Rakovica, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

 

Nesreća se dogodila u 20:49, a nastradala je mlađa osoba ženskog pola, od oko 35 godina. 

Još dve osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu.

U udesu, do kojeg je došlo u 23:42 časa, u ulici Oslobodenja u naselju Rakovica, povređen je muškarac, i prevezen u Urgentni centar. 

Jedna osoba povređena je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 20:20 u Skojevskom naselju, i prebačena u Urgentni centar. 

Hitna pomoć intervenisala je protekle noći 130 puta, od kojih 14 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika, za pomoć su se najviše javljali hipertoničari i osobe koje pate od šloga. 

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, u kojima nije bilo teže povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 124 puta, od kojih 46 na javnom mestu, dodala je Macura. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija