• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.02.2017

17:35

IMALI USTALJENU STRATEGIJU! Uhapšen osumnjičeni za pokušaj prevare RTB Bor!

Vesti

IMALI USTALJENU STRATEGIJU! Uhapšen osumnjičeni za pokušaj prevare RTB Bor!

Podeli vest

Policija u Boru uhapsila je C. B. (58) iz Ćuprije, zbog sumnje da je u dogovoru sa još dve osobe pokušao da prevari RTB Bor, objavljeno je danas na sajtu MUP

C.B. se tereti da je kao odgovorno lice jedne firme iz Požarevca, sa kojom je poslovao RTB Bor svoju prevaru pokušao da izvede u dogovoru sa dva vozača kamiona.

Sumnja se da su oni u kamionu za koji su imali otpremnicu na 20 tona bakra, u krug RTB Bor unosili oko 18 tona bakra i oko dve tone vode i odlazili na merenje težine.

Oni se terete da su nakon istovara i predaje bakra, ispuštali vodu iz dograđenog rezervoara na kamionu i pre nego što će kamion napustiti krug RTB Bor-a ponovo odlazili na merenje, kako bi se utvrdilo da je iz kamiona istovareno 20 tona bakra, navodi policija u saopštenju.

C. B. se takođe sumnjiči da je u službenu ispravu uneo neistinit podatak o količini bakra i takav dokument overio pečatom i svojim potpisom.

On će u zakonskom roku od 48 sati uz krivicnu prijavu, biti sproveden nadležnom užilaštvu.

Krivičnom prijavom se tereti za krivično delo falsifikovanje službene isprave i prevara u pokušaju.

Policija je napomenula da nastavlja rad na ovom slučaju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija