• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.02.2017

21:43

OPLJAČKAN BIVŠI PREDSEDNIK ZVEZDE! Provalnici odneli novac i nakit!

Vesti

OPLJAČKAN BIVŠI PREDSEDNIK ZVEZDE! Provalnici odneli novac i nakit!

Podeli vest

Bivši predsednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević bio je na meti pljačkaša, koji su obili stan u Takovskoj ulici, odneli nakit i novac!

Naime, nepoznate osobe provalile su u stan u Takovskoj ulici koji se vodi na suprugu Dobrivoja Tanasijevića, poznatijeg kao Dan Tana (82).

Provalnici su nasilno otvorili prozor, ušli u stan i oteli 2.000 evra i veću količinu zlatnog nakita.

Kradljivci su u bekstvu, prenosi Pink.rs!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sremac

pre 7 godina

Ma idi begaj,provalnici u bekstvu.Ja mislio sačekaće kolege i predati se.

NOLAN SMIT

pre 7 godina

DEN TANO,DEN TANO,DEN TAAAANO,SKOČI DAJ GA GLAVOM DEN TANO,SKOČI DAJ GA GLAVOM DEN TANO.n

dejo

pre 7 godina

Strasno sto ste dozvolili da se ovo dogadja jednom covjeku Den Tani koji je stekao to kako treba to njegovo bogastvo ,treba odma policija Srbije da radi svoj dio posla sto se tice ovako lakih kradja treba da najmanja kazna bude 25 godina a najveca kazna da bude 50 godina zatvora sto se ovog nedjela tice treba ove bude 30 godina a kad bi bile ovakve kazne u Srbiji bolje bi drustvo u Srbiji

Drago

pre 7 godina

Znali su oni gdje treba doći i pokupiti šta ima. Neće kod sirotinje dolaziti pa položnice uzimati već kod onih koji imaju, a ima i ona poslovica kako došlo tako i otišlo. Vjerovatno je sve pošteno zaradijo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija