• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.S.

14.02.2017

19:33

PORODICA STRADALA NA POVRATKU IZ BOLNICE! Potresni detalji udesa kod Novog Miloševa!

Vesti

PORODICA STRADALA NA POVRATKU IZ BOLNICE! Potresni detalji udesa kod Novog Miloševa!

Podeli vest

Etelka Stanaćev (46), njena ćerka Dijana (21) i dever Radovan (53) poginuli su u "golfu" kad ih je prilikom nepropisnog skretanja udario džip. Vraćali su se iz posete bolesnom Etelkinom mužu

Tri člana familije Stanaćev iz Novog Miloševa poginula su prekjuče u stravičnom sudaru na magistralnom putu Kikinda - Zrenjanin. Etelka Stanaćev (46), njena ćerka Dijana (21) i dever Radovan (53) bili su u "golfu" kad ih je, dok su skretali na put za Novo Miloševo, velikom brzinom udario džip "tojota" inđijskih tablica, koji je vozio Radovan O. (59)!

Troje Stanaćeva su kobnog dana bili u bolnici, u poseti Etelkinom mužu Lazi, a nastradali su na povratku kući.

Često vozio tuda

Dve kuće u malom banatskom selu ostale su zavijene u crno.
Zoran Stanaćev, sin nastradalog Radovana, juče je jedva smogao snage da nam ispriča šta se dogodilo.

Dijana je bila student biologije na PMF-u u Novom Sadu. Ne znam kako će njena sestra Ksenija preboleti ovo

Meštanin Novog Miloševa

- Moj otac je u nedelju uzeo bratovljev "golf" i sa Etelkom i njenom ćerkom Dijanom otišao u bolnicu da poseti brata. Još ne mogu da verujem da je nastradao na toj deonici puta, jer je bezbroj puta tuda vozio. I dalje ne znamo šta se tačno dogodilo. Laza u utorak izlazi iz bolnice, a naše najmilije sahranićemo u sredu - rekao je Zoran.

Radovanova žena Slavica zanemela je od tuge i bola. Rođaci i prijatelji su se okupili u njenoj kući i uzalud su pokušavali da joj upute reči utehe.

Informer

Meštanin Novog Miloševa rekao nam je da je Radovan bio ugledan poljoprivrednik.

- Svi u selu su ga cenili, kao i njegovog brata Lazu. Strašno je kako su u trenutku dve kuće zavijene u crno - priča on.

U kući Laze Stanaćeva juče je bila Dijanina dve godine starija sestra, koju su meštani takođe pokušavali da uteše i da joj se nađu u najtežim trenucima.

- Dijana je bila student biologije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Ne znam kako će njena sestra Ksenija preboleti ovu tragediju, skrhana je bolom - priča meštanin ovog sela.

Nije bio pijan

Izvor iz policije kaže da će istraga utvrditi šta se tačno desilo u nedelju oko 17 sati na putu Kikinda - Zrenjanin.

- Prvi rezultati iz istrage ukazuju da je vozač "golfa", koji je išao iz pravca Bašaida, skretao levo sa glavnog na sporedni put, u pravcu Novog Miloševa, kad je na njega naleteo džip. U tom džipu bio je Radovan O. (59) iz Ljukova kod Inđije, koji nije imao alkohola u krvi, a nakon uviđaja policija ga nije privela. On je samo lakše povređen - navodi naš izvor. I. S.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD KIKINDE KOJA JE ODNELA TRI ŽIVOTA! Majka i ćerka stradale u sudaru!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija