• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2017

18:03

PIJAN BEŽAO PREKO AVALE, PA SE ZAKUCAO U DRVO: Policija ga je zaustavila, ali umesto da izađe iz juga, on je DODAO GAS!

Vesti

PIJAN BEŽAO PREKO AVALE, PA SE ZAKUCAO U DRVO: Policija ga je zaustavila, ali umesto da izađe iz juga, on je DODAO GAS!

Podeli vest

U svakodnevnoj kontroli pripadnici saobraćajne policije zaustavili su Zorana A.(44) i to ne bez razloga jer je njegov alko-test pokazao celih 1,50 promila. Ali umesto da po nalogu policijaca izađe iz svog juga, Zoran je dao gas i dao se u bekstvo

Potera za pijanim vozačem na Avalskom putu nije trajala dugo, jer je već na prvoj krivini zbog prebrze vožnje izleteo s puta i zakucao se u drvo. Od siline udara Zoran A. je ispao iz vozila što mu je kako se kasnije pokazalo...spaslo život jer se jugo po udaru u drvo zapalio.

Uskoro su na mesto udesa stigli policija i hitna pomoć. Zoran A, je sa teškim povredama prebačen na VMA, do su policajci uz asistenciju vatrogasaca uspeli da ugase jugo od koga posle požara nije ostalo skoro ništa.

Na svu sreću tokom incidenta na Avalskom putu nije bilo saobraćaja, pa su izbegnute teže posledice ovog bezumnog gesta pijanog vozača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zimzelen

pre 7 godina

Sad nemaju od koga uzet kaznu a I auto izgorilo jedino taj odpad da zaplijene.Neznam sto moraju stalno narod ustavljat I cekirat valjda nemaju posla pa onda tako rade sta bilo,kazu svakodnevna kontrola,ako ocete kao na zapadu posebno SAD onda radite kao kod njih,u njih auta samo siju jedno za drugim I nikog ne cekiraju ako ne napravi prekrsaj

Amerika

pre 7 godina

Da, ali kod njih u Americi kad te zaustave, a ti pijan, momentalno na robiju, i to ne na 24h kao ovde, nego mnogo duze. Pa ti posle ne pada na pamet tako nesto. Plus sto platis kaznu, kao da si kupio drugi auto.

zima

pre 7 godina

U kom gradu zivis pa znas da je tako u americi,zavisi koliki je profil pijanstva,prvi put kad te uhvate pijanog uzmu vozacku na mjesec dva moras ici na casove pokazuju ti filmove kako pijan moze ubiti nekoga I jos kojesta posle ti vrate vozacku platis tiket I uzmu pojena a drugi puta kad te ufate pijanog ima raznih sudija I advokata daju ti da vozis samo do posla I nazad ako ima vise prekrsaja stavemu nanogicu da ga prate,neke osude u zatvor danju ide na poso pred vece se vraca u zatvor.U svakoj drzavi je razlicito u neku drzavu kada se preselis moras ponovo polagat,kao I drogu u nekim drzavama odobrena u nekim ne

Lala iz Banata

pre 7 godina

Прво се - вежи....!! Онда пијан... - бежи...!!

pera

pre 7 godina

Да га полиција није јурила дошао би лепо кући, неби био повређен а и југа неби изгорео.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija