• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. I.

17.02.2017

08:32

OVO JE OTAC IZ PAKLA SA UBA koji je bacio bebu od 15 dana na pod i POLOMIO JOJ LOBANJU!

Vesti

OVO JE OTAC IZ PAKLA SA UBA koji je bacio bebu od 15 dana na pod i POLOMIO JOJ LOBANJU!

Podeli vest

Beograđanin Milomir S. (23) najpre nokautirao taštu u njenoj kući tokom babina, a onda zgrabio svoju ćerkicu staru 15 dana, podigao je i tresnuo o pod

Kritično
Beba je zadobila frakturu lobanje opasnu po život i nalazi se u Dečjoj klinici u Tiršovoj

Beograđanin Milomir S. (23) prekjuče je u kući svoje tašte u okolini Uba bacio svoju bebu staru svega 15 dana na pod i polomio joj lobanju! Pomahnitali nasilnik je prethodno nokautirao i svoju taštu!

Nesrećna beba je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu, gde se lekari bore za njen život, a nasilnik se na saslušanju pravdao da mu je beba slučajno ispala iz ruku tokom rasprave sa ženinom majkom!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, incident se odigrao tokom babina, koju je organizovala tašta uhapšenog mladića, u Pambukovici kod Uba.

- Osumnjičeni je došao kod tašte sa suprugom i ćerkicom starom dve nedelje. Tašta je organizovala porodično okupljanje kako bi rođaci i prijatelji prvi put videli bebu. U jednom trenutku supruga M. S. požalila se svojoj majci da je muž maltretira i fizički i psihički. Zamolila je majku da porazgovara sa zetom i upozori ga da prestane s maltretiranjem - priča naš sagovornik.

Tašta je, prema njegovim rečima, pozvala zeta u sobu i upozorila ga da će ga prijaviti policiji ukoliko još jednom bude udario njenu ćerku.

- Izbila je žučna svađa, tokom koje je Milomir S. snažno udario taštu u glavu, usled čega je ona pala. Nasilnik je potom zgrabio rođeno dete i tresnuo ga o pod. Supruga Milomir S. je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Nasilnik je uhapšen, a teško povređeno novorođenče je prebačeno u bolnicu - objašnjava naš sagovornik.


HOROR NA UBU! Nokautirao taštu, pa bebu od 15 dana BACIO NA POD, DETE TEŠKO POVREĐENO!

Beba je sa frakturom lobanje opasnom po život najpre upućena na neurohirurško odeljenje Urgentnog centra u Beogradu, a potom u šok-sobu na Dečju kliniku u Tiršovoj.

Preti mu do 10 godina robije

Protiv Milorada S. podneta je krivična prijava za nasilje u porodici, za šta mu preti od dve do čak 10 godina zatvora, s obzirom na to da je u napadu teško povređena maloletna osoba, u ovom slučaju beba.

Nakon hapšenja Milomir. je sproveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u Ubu. On je priznao da se posvađao sa taštom, ali je negirao da je želeo da povredi svoje dete.

- Tvrdio je da je slučajno ispustio bebu tokom žučne svađe sa taštom i da je ona sve izmislila želeći da ga pošalje u zatvor. I pored toga, sudija za prethodni postupak je, na predlog tužioca, odredio osumnjičenom pritvor do 30 dana - navodi naš izvor.

On dodaje da je potrebno ispitati i ostale svedoke incidenta u Pambukovici, s obzirom na to da je prijava protiv M. S. za sada bazirana na tvrdnjama njegove tašte. Majku bebe trenutno nije moguće ispitati, pošto se nalazi u šok-sobi sa ćerkicom. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenad

pre 7 godina

ma kakvi 10 godina breeee, sa avalskog tornja da ga bacimo!!!!!!!!!\n

Andjelko

pre 7 godina

ruke i noge bi ti polomio nakazo neljudska!! Siguran sam da ce ti se u zatvoru zivot smuci. \n

nada

pre 7 godina

Nemojte da monstrumu pokrivate oci da ga ne vidimo !!!!!!!!!!! Najstrozija kazna !!!!!!!!!!!!!

nepoznati

pre 7 godina

I sta kazete cak 10 godina.\nOvog treba 20-40 godina,ali prvo jedno 20  godina na psihijatrijsko odeljenje spec. zatvorske bolnice.Ne samo njega,pa ce sledece generacije imati bolju kontrolu besa,svest da ti se ne moze i empatijski pristup zivotu koji danas nije prisutan prakticno ni u tragovima.\n

zima

pre 7 godina

Polako mnogi imaju I sina razmislite ozeni se I oce tasta(punica)da mu komanduje,zasto cerka ako je maltretira nije se razvela nego na startu vidila zakon pa jos I majku nagovara,stani malo ti budalo,nije dobro sto je beba tako prosla ali je bolje sto su rascistili na pocetku nego da se rodilo jos koje dijete.Narode nemojte svi opaaa neko pruzi prst pa svi u taj pravac.Videcete kako prolazite sa arapima kad pocnu zenit nase djevojke mrdne malo oni vade oci ruku sijeku ili kamenuje dok ne ubiju imate snimaka ili se raspitajte

Mirko

pre 7 godina

Odmah hemisku kastraciju da se na njega sprovede dok ne dobije zenski glas.

nati

pre 7 godina

Da li ovi iz suda veruju da bi bebi pukla lobanja ako ju je samo ispustio?Ne,lobanja puca samo od jakog pritiska na podlogu a to moze da se postigne samo jakim zaletom-bacanjem.\n

Dejan

pre 7 godina

Zatvoriti, ključ baciti, i zaboraviti da je ikada postojao ovaj monstrum!

Tuzna

pre 7 godina

Hvata me jeza kada čitam ove jezive tekstove.Ovakvih monstruma ima puno ,za njih je kazna zatvor samo ,koji ce odleci i izaci.Nevina beba ostace sa posledicama CEO život.Menjaj zakon Srbijo !!!

wwww

pre 7 godina

Dobri momci ne mogu da se ozene jer devojke nece u selo a ovakvim bolesnicima Bog da dete.\n

Aleksandar

pre 7 godina

Šta je ovo, jel ovo čudovište može da se nazove roditeljem? Ja bih za svoje dete dao život, za njega I živiš i boris se! Kakva je ovo boleština?

Petar Golemi

pre 7 godina

šta bre 10 gordina? Za ovoga treba malo lekića pa u rudnik doživitno....

zoran

pre 7 godina

Uh...Sunce ti zarko da mi je da ga dohvatim na par sati...ne bi mu sudili posle toga. Ovo nije covek...koja kazna je dovoljno dobra za ovu nakazu?? Otac sam jednoj devojcici i dok citam ovo bas sam se potresao. Prema ovakvima ne bih imao milosti, neka mi Bog oprosti.

Branka

pre 7 godina

Sad ce policija utvrdjivati jeli beba bacena ili slucajno ispala? Jadno!!! Onaj ko moze zenu tuci moze i rodjeno djete. Idiota u zatvor zbog pokusaja ubistva i teskih tjelesnih povreda nemocnoj osobi! Nek gori u paklu ubica djece!!!!

Uki

pre 7 godina

Ruke i noge da mu lomite? Ko na to poziva? Jel oni koji prisiljavaju svoje devojke da abortiraju. Jel oni što plaćaju abortus svojim suprugama? Svaki Srbin ima po jedan Jasenovac u kući (u proseku svaka Srpkinja je bobacila 8 do 10 dece) Da je platio pre 6 meseci kiretažu danas ne bi išao u zatvor nego bi isto kao i vi komentarisao ali krvavih ruku. Koja je razlika ubiti dete u utrobi i ubiti novorođenče, pravno ima razlike. Moralno nema. Prema tome prvo idite i Bogu se pomolite za svu decu koju se pobili kiretažom pa onda napadajte ovog "čedomorca". NE OPRAŠTAJ BOŽE ZNAJU ŠTA ČINE!!!

zoran

pre 7 godina

Prvo: Ne trpaj Boga u sve i svasta, jer o tome ne znas nista, mada si sebe ubedio da nesto znas. Drugo: Nisu svi ljudi isti i ne donosi generalne zakljucke, jer su takvi uvek pogresni.

miloš

pre 7 godina

Ti si bre teška budala,kad tako lupaš. Gde si ti našao taj prosek konju jedan. Ovo ti piše otac troje dece čija žena nije u tom tvom proseku.. Ako neznaš šta da kažeš onda bolje ćuti. Šta ti upoređuješ ,pa ti si baš teška dileja.

Luna Lu

pre 7 godina

Zatucani covece iz kamenog doba abortus nije ubistvo.Deca nisu za svakoga. Bolje abortirati, nego biti roditelj kao ovaj monstrum i njemu slicni. Postoji milion slucajeva gde roditelj upropasti zivot detetu. Sram te bilo ovakvih izjava.

nexiboy

pre 7 godina

I to kod tašte u kući, što bu rekao premijer: " idi čoveče u svoju kuću, pa tuci koga hoćeš"

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija