• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. I.

18.02.2017

09:09

POTRESNO! BAKA BEBE KOJU JE UNAKAZIO OTAC: Krstili smo Milicu u bolnici, DA NA NEBU NAĐE MIR AKO NE PREŽIVI!

Vesti

POTRESNO! BAKA BEBE KOJU JE UNAKAZIO OTAC: Krstili smo Milicu u bolnici, DA NA NEBU NAĐE MIR AKO NE PREŽIVI!

Podeli vest

Plašim se svakog poziva iz bolnice, krstili smo je tamo da nađe mir ako ne preživi, priča Zorica Vasić iz Pambukovice, čiju je unuku, staru samo 15 dana, otac bacio na pod i slomio joj lobanju

 

Milica ima prelom lobanje na četiri mesta, krvarenje u mozgu i prelom čeone kosti
Zorica Vasić

Lekari su nam rekli da je pitanje dana koliko će moja unučica Milica poživeti, pa sad strahujem od svakog poziva. Umesto da joj se radujem, ja ću joj izgleda spremati sahranu, priča očajna Zorica Vasić iz Pambukovice kod Uba, čiju je unuku, staru samo 15 dana, otac bacio na pod i smrskao joj lobanju.

Lekari u bolnici u Tiršovoj u Beogradu još se bore za život male Milice, koja je tamo smeštena zbog stravičnih povreda glave.

- Sad je sve u Božjim rukama. Naša mala Milica ima prelom lobanje na četiri mesta, krvarenje u mozgu i prelom čeone kosti. Zbog loših prognoza, odlučili smo da Milicu krstimo, da ako ne preživi, pronađe mir na onom svetu. Moj muž je juče (petak) organizovao krštenje u bolnici. Šta smo dočekali, umesto da je krstimo u kući i da joj se radujemo, zbog njenog oca monstruma nadamo se najgorem - priča uplakana baba povređene devojčice.

Često šamarao suprugu

Informer

Roditelji teško povređene Milice, Slavica Vasić (22) i Milomir Stanković (23), živeli su u vanbračnoj zajednici kod njenih roditelja.
- Pre 10 meseci se doselio kod nas, jer njegovi žive u teškim uslovima. Dešavalo se ranije da iz čista mira udari šamar mojoj ćerki, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da može da napravi ovako nešto. Kamo sreće da sam ga izbacila iz kuće čim je ćerka izašla iz porodilišta, kada ju je on dočekao tako što joj je nalupao nekoliko šamara. Umesto da ceni našu dobrotu, jer smo ga muž i ja gledali kao našeg sina, on nas je zavio u crno - priča Zorica Vasić.

Nesrećno dete zadobilo je teške povrede nakon porodične svađe koja je izbila između njenog oca Milomira Stankovića i babe Zorice.

- Sve je počelo kad su njegovi roditelji došli kod nas na babine Milici. Njegova majka je bila ljuta što se dete nije rodilo u Kotežu, gde oni žive. U svađu se u jednom trenutku umešao i Milomir, koji je rekao da će uzeti svoje dete i otići kod roditelja. Ja sam se tome usprotivila, jer bebica još sisa i kod nas ima bolje uslove za život. Međutim, on me je tad ošamario i iz ruke komšinice uzeo dete, pa ga bacio na pod ispred šporeta. Dete je u jednom trenutku bilo bez svesti - opisuje Zorica.

Njenu priču potvrđuju komšinica i komšija, koji su bili očevici ove nezapamćene tragedije.

- Kad je počela svađa, ja sam uzela dete u ruke, da ga zaštitim od svađe i galame.... Milomir mi je odjednom oteo dete i bacio ga na pod. Ne znam šta mu se desilo u glavi. Jadno dete, samo da preživi - pričaju komšije Vasića.

Nakon žučne svađe Milomir je pobegao iz kuće, ali ga je policija brzo locirala i uhapsila. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Kako saznajemo, on je na saslušanju kod tužioca negirao da je bacio dete na pod, tvrdeći da je dete pokušao da uzme od komšinice i da mu je ćerka slučajno ispala iz ruke.

- Čula sam da je moj zet posle hapšenja pričao da će se ubiti ako Milica ne preživi, ali ja mu ne verujem. On je monstrum! Kako je mogao da tresne na pod bebu staru samo 15 dana! Ja sam htela istog dana da mu presudim, ali je pobegao iz kuće - priča očajna Zorica.

Vasići, inače, žive u teškim uslovima u nedovršenoj kući, u kojoj boravi njih šestoro. Svi su se izdržavali od povremenih poslova koje je u Austriji radio Zoričin muž. 

OVO JE OTAC IZ PAKLA SA UBA koji je bacio bebu od 15 dana na pod i POLOMIO JOJ LOBANJU!

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jadno detence

pre 7 godina

bolje i da ne prezivi, nego da ostane sa teskim posledicama, nesposobno za normalan zivot. boze koji primitivac i monstrum , da coveku bude tesko naci pravu rec za njega. zatvoriti ga u najmracniju tamnicu, i baciti kljuc u reku.

majka

pre 7 godina

Svakom danas Bog da priliku da bude roditelj! Strasno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17