• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2017

13:06

ODBAČENA PRIJAVA PROTIV MUSLIMOVIĆA, on uplatio 80.000 u humanitarne svrhe!

Vesti

ODBAČENA PRIJAVA PROTIV MUSLIMOVIĆA, on uplatio 80.000 u humanitarne svrhe!

Podeli vest

Pevač Halid Muslimović uplatio je danas 80.000 dinara za humanitarne svrhe na namenski račun Vlade Srbije povodom prošlonedeljnog incidenta kada je kolima udario 17-godišnju devojku na Bežanijskoj Kosi i naneo joj lake telesne povrede

Nakon što je izvršio uplatu, Treće osnovno javno tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu protiv Muslimovića, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

On je napominuo da je u ovom slučaju primenjen institut "oportuniteta", koji se često primenjuje u lakšim saobraćajnim predmetima.

Muslimović je proše sedmice kolima u Surčinskoj ulici u Beogradu kolima udario M. P. koja je, kako su preneli mediji, tom prilikom zadobila potres mozga.

Institut opotuniteta odnosno odlaganje krivičnog gonjenja primenjuje se za lakša krivična dela, uz obavezu da okrivljeni nešto uradi ili uplati određenu sumu novca u humaniratne svrhe, pre nego što se donese rešenje o odlaganju krivičnog gonjenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slavica

pre 7 godina

A sto nije uplatio tom detetu? E, svasta od ovog Zakona

branko1

pre 7 godina

A devojka ? Nadam se da se I devojka I familija slažu sa kaznom.Pišete to kao da je samo tih njegovih 80000 važno,a devojku "ko šiša"

Rade

pre 7 godina

Da je Srbin ovo uradio bio bi u pritvoru 48 sati pa bi odgovarao samo tako, e posto je ovo Halid on moze i da gazi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija