• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

22.02.2017

23:59

SIMON ŠIKLIĆ ŠIME U NEBRANOM GROŽĐU: Policija preuzima slučaj napada na Milicu Dabović!

Vesti

SIMON ŠIKLIĆ ŠIME U NEBRANOM GROŽĐU: Policija preuzima slučaj napada na Milicu Dabović!

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da u dopuni postupka sasluša bivšeg dečka košarkašice Milice Dabović, Šimu Šiklića, a vezano za nove podatke koje je ona pre dva dana iznela, tvrdeći da ju je i ranije tukao i uzimao novac

Policija će po nalogu ponovo saslušati i Dabovićevu, kao i svedoke koje su ovi spominjali u svojim iskazima. Pošto Tužilaštvo bude dobilo sve potrebne podatke odlučiće u kojem će pravcu ići dalja istraga protiv Šiklića, kome se na teret stavlja ugrožavanje sigurnosti.

Osumnjičen je da je posle svađe Dabovićevu nekoliko puta udario, uhvatio za vrat, gurnuo i pretio joj.

(FOTO) MILICA OPTUŽILA BIVŠEG DEČKA DA JE LOPOV: Simon mi je ukrao 50.000 evra i hamer mog tate!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ugrozena vrsta

pre 7 godina

ako se dokaze da je doticna lagala hoce li se ici u kontra istragu za iznudu para, povredu casti, itd. ili cemo sve da zaboravimo i nikom nista? bice ovo drugo to znamo svi. ravnopravnost polova se ocigledno svela na zensku zasticenost ko bele medvede a muskarci na vetrometini gde mogu biti ucenjivani kako hoces. ja imam samo jedno pitanje, postoji li ikakva zakonska zastita glede muskaraca u odnosu na zene ili ne postoji apsolutno nijedna? ja bukvalno ne znam nijednu. zenskih zastita u odnosu na muskarce ima zilion. ne znam odakle bih pre poceo ako treba da ih navedem. muskarci polako ali sigurno postaju gradjani drugog reda u ovoj zemlji.

zima

pre 7 godina

Treba I sime nju da tuzi ja vidim na slici da je vise on izgreban od nje,a sto sada trazi pare I kaze daje on njoj pokupijo lovu to nemas napismeno nigde ako nemas neki ugovor crno na bijelo ne trazi,jer I ja cu reci dasi ti njemu uzela 200 000 evra I sada mu vrati.Dobro je sto ga nisi zaj..ala da ti sklepa dijete pa bi jadan morao da te trpi I jos I dijete da izdrzava,kakvu je sime imo srecu to mu je spas

SRBO

pre 7 godina

Ubij se bruko.Sta si sebi dozvolila zbog dobrog sexa sa tim drvosecom-gargamelom.\n

pavle

pre 7 godina

ko je dabovićku terao da se posle prvog maltretiranja ponovo drži sa ti hrvatskim kretenom .zar nije odmah uvidele da oni nezaslužuju da budu voljeni . to su brekroati!

stojko

pre 7 godina

Juce je videh u tc Usce sa suncanim naocarima valjda da je ne prepoznaju, seta sa drugaricom, smeje se napadno i na sav glas onako sizofreno, i nosi gomilu kesa valjda vida rane u shopingu. Bre toliko o tome i ovoj sapunici. Svih troje su imbecili, a i mi koji se pecamo na ove idiotluke smo jos gori od njih.

vladica

pre 7 godina

Nisam neko ko porzava agresivnos-nasilje bilo da su zene ili muskarci u pitanju.Ovde se namece pitanje kada je kosarkasica govorila istinu. Do pre nedelju dana je hvalila svog momka,a sada sve najgore o njemu.Ostavio je ,nece da se zeni,nasao drugu zenu i to je razlog da ga proglasi siledjijom i lopovom.Malo vise dostojanstva Milice. Sta je a zenskom agresivnoscu.Kandicka osamarila jano starijeg coveka i nije kriva,pre dve nedelje dve zene napale taksistu i povreile ga. Gde je tu kritika.Ispada po stampi da su muskarci u Srbiji najvece siledjije. Razmislite malo.

milan lala

pre 7 godina

Sta je Milica nasla u ovom na izgled a sad vidimo i po naravi gadnom coveku . Kad ga covek pogleda stvarno je tesko razumeti sta je jedna lepa i zgodna mlada kosarkasica nasla u ovom muskarcu . E zene ,,,,zene sto bi Josina rekao "vrag s vama orase tresao " . Dok vam kreteni ne polome nos i izudaraju glavu neznate da dodjete sebi. Cuj dati ovome liku svoju bankovnu karticu ....alooooo ? Ovog kazniti debelo da zapamti kad je udario zenu , pare da nadoknadi , auto da vrati valsniku . A nebi falilo i da se dobro ispendreci onako cisto vaspitno .

Grof

pre 7 godina

Sta je trazila to je i dobila. Da ima malo mozga izabrala bi sebi pristojnog momka a ne ovog lezilebovica i barabu. Sad joj kao nije jasno sta joj se desilo i bla bla.

miki delija

pre 7 godina

sve sto sada kazes ja bih te samo jedno pitao sta si zapravo i trazila sa ustasom ???? zar za vas te nazovimovas dzej devojke ne postoje nasi momci sta si trazila i dobila si tako i treba da se vrati kako si sejala da i oberes sram te bilo stidi se

Lala iz Banata

pre 7 godina

Шта је са овим нашим правосудним системом..? Странац се у принципу ПРИВОДИ.... ( и одмах иде скраћени поступак...или убрзани...како год хоћете!) надлежном судији, који уз казну - изриче и меру...Отказ боравка и забрану уласка у Србију... од 6 месеци до 5 година....Зашто се ЗАКОН не примењује...? Зашто стално морам да читам глупости од система званог "правна држава"...? И докле бре тако...? Свуда у свету се ради по принципу који сам Вам навео...једино Ми у Србији измишљамо... некакву - "топлу воду"...?!

petar

pre 7 godina

nije tvoje da se bijes sa njim ako imas plati nekom nasem zestokom momku da obrise Beogradski asfalt sa njim za sva vremena i gotova stvar

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija