• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Palada

23.02.2017

11:54

OTKRIVAMO! SIMON VARAO MILICU: Košarkašica dobila BATINE zato što je saznala za njegove nestašluke!

Vesti

OTKRIVAMO! SIMON VARAO MILICU: Košarkašica dobila BATINE zato što je saznala za njegove nestašluke!

Podeli vest

Tajno se viđao sa Kaćom Živković, Sandrom Obradović i Batlerovom bivšom. Soraja Vučelić je poslednjih mesec dana Simona Šiklića, bivšeg dečka Milice Dabović, upoznavala sa drugaricama, zbog čega je košarkašica odlučila da ga ostavi. Šime ju je zbog toga prebio

Simon Šiklić je proslavljenu košarkašicu Milicu Dabović poslednjih mesec dana varao sa kim god je stigao, a između ostalih viđao se i sa pevačicom Katarinom Živković i manekenkama Martinom Rajić i Sandrom Obradović!

Simon je sa bivšom devojkom Džerarda Batlera, Martinom, prevario Milicu, a sa Sandrom se na kraju nije ništa dogodilo zato što je bila mnogo napadna

 

Dabovićeva je zbog njegovih afera prvo ljubomorisala, a zatim je rešila da ga ostavi. Tokom poslednje svađe Simonu je pukao film: išamarao je košarkašicu i davio je u njenom stanu, zbog čega ga je prijavila policiji.

- Milica je počela da ludi što se njen dečko viđa sa Sorajom, koja mu je konstantno nabacivala prijateljice. Preko nje se zbližio sa Sandrom Obradović i tom Martinom, koja je poznata po vezi sa glumcem Džerardom Batlerom. Sa Martinom je prevario Milicu, a sa Sandrom se na kraju nije ništa dogodilo zato što je ona bila mnogo napadna. Glumi da je fina dok se ne napije, ali kad popije neku, počne da ga spopada. Čak mu je uzimala i mobilni telefon, tako da ju je on skroz o'ladio - kaže izvor Informera blizak Simonu.

(FOTO) MILICA OPTUŽILA BIVŠEG DEČKA DA JE LOPOV: Simon mi je ukrao 50.000 evra i hamer mog tate!


Soraja: Tačno je da sam ga upoznavala sa drugaricama

printscreen instagram

Soraja Vučelić nam je potvrdila da je Simon preko nje upoznao mnogo devojaka.
- Tačno je da sam ga upoznala sa dosta drugarica, a šta su oni radili i šta se dešavalo među njima, zaista ne znam, niti me zanima - kaže Soraja za Informer.

 

 

Naš sagovornik dodaje da Miličin bivši dečko umalo nije smuvao i pevačicu Katarinu Živković, sa kojom se upoznao u beogradskom kafiću "Butik tri".

SIMON ŠIKLIĆ ŠIME U NEBRANOM GROŽĐU: Policija preuzima slučaj napada na Milicu Dabović!

- Svi smo mislili da će oni početi ozbiljnu vezu. Baš je bilo neke hemije među njima. Dopao se Kaći, ali mislim da nije prelazila granicu zato što je znala da je zauzet. On ju je zvao da idu zajedno u Dominikanu i da sa njima krene i Soraja. Kaća je bila oduševljena tom idejom - završava naš izvor.

KAKO SU SE UPLELI U LAŽI SIMON I KAĆA:

Informer
Informer
Informer
Informer

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 7 godina

PEDALIRAJTE GA IZ SRBIJE,U HRVATSKOJ BI SRBIN VEC VISIO NA BANDERI KADA BI TUKAO NEKU PROSLAVLJENU SPORTISKINJU.

preteraste

pre 7 godina

Sta se ovde desava neprestano se pise ko kome i sta. Kao da je toliko vazno sta rade medjusobno.Imamo mi vecih briga od rekla kazala pevaljke starlete i polu sveta .\n

milos

pre 7 godina

Kakav neandertalac...nije mu dovoljno sto je istukao devojku sada preti I novinarki....a policija I tuzilastvo cuti ja bi njemu 50 godina zatvora sa mmf borcima pa neka se tamo tuce ...ali on to izgleda sme samo sa zenama

ljuba

pre 7 godina

Retko ruzan tip, sta vise odvratan. Samo cekam da mi objasne kako je pametan (čelo ima kao babun), pazljiv (bira gde udara)... Klasicno lice sa poternice. \n

Srboljub Srbic

pre 7 godina

Zasto da ga pedaliraju?! Jel je on terao da od toliko momamaka iz Srbije bude sa ovom hrvatskom rugobom koja se stidi cak i svog imena. \n

Aranđel

pre 7 godina

A ove gore navedene sve neki fin svet, aman zaman pa jesu li mogle naći ružnijeg tipa. Da bog lijepi zalijepi, kud su ove ženske krenule i dokle će doći ( duga kosa, kratka pamet)

Miki

pre 7 godina

ZASTO SI DOLAZIO U SRBIJU IDI ODMAH NEMOJ DA NAM ZAGADUJES OKOLINU .

petar

pre 7 godina

teraj bre tog tudjmanovca iz Srbije samo pre proterivanja mu oduzeti sve sto ima ako ima dobro ga izbatinjat i poslati u njegovo lepu

Moje cutanje skupo kosta

pre 7 godina

KO je bre oval lik - duzan pa ruzan, cime se bavi?

Homo ludens

pre 7 godina

Ružan,ljigav,Evo ispade I lopov I nasilinik.Znači Niko I ništa.Ona jeste malo lujka i problematičNa Ali bar Je vrhunska sportistkinja!

Dragana Milojevic

pre 7 godina

Odavno nisam videla ovako ruznog coveka.

Aleks

pre 7 godina

Izgleda da srbijanski zakoni dozvoljavaju prebijanje žena kući, na ulici, školi, radnom mjestu! Ako nije polomljena lobanj na najmanje tri mjesta, slomljena vilica na dva mjesta, izbijeni pet zuba, dvije "šljive" ispod očiju, i ako nema više od pet tragova davljenja na vratu, onda nema kazne, čak ni novčana kazna od 100 dinara!

predragm

pre 7 godina

Svi samo pisu o lepoti Srpskih zena sto je jedna laz. Sve te zene su sa silikonskim grudima, ustima, guzicama. To je kao ideal Srpkinje. Sve je to jedna laz, vestacko neprirodno stanje. Kada se pogleda sve te lepotice su u vezama sa kriminalcima, raznim bogatim matorcima. One obozavaju nabildovane istetovirane tipove koji ih maltretiraju uzimaju im novac, biju, varaju na svakom koraku i opet im jure u zagrljaj. To je mazohizam., to je bolest i to bi psihijatri trebali da lece. Natalitet u Srbiji je nula jer zene ne zanima porodica,ni deca vec samo provod sa sto vise muskaraca. I jos jedna laz kao Srpkinje su patrijahalne.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17