• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

01.03.2017

08:12

SIMON PROGOVORIO: Nemam zbog čega da se kajem! Jedva čekam pasoš DA NESTANEM ODAVDE!

Vesti

SIMON PROGOVORIO: Nemam zbog čega da se kajem! Jedva čekam pasoš DA NESTANEM ODAVDE!

Podeli vest

Milica Dabović nedavno je preživela bolno iskustvo nasilja nad ženama, za šta je optužila svog, sad već bivšeg dečka, Šime Šiklića Simona. Međutim, on se pojavio u emisiji kod Ognjena Amidžića i javnosti otkrio svoju stranu priče

Naime, Simon je odlučio da posle svega izađe i ispriča šta se zapravo desilo. On tvrdi da ni do kakvog nasilja nije došlo.

- U policiji se sve vodi kao ugrožavanje bezbednosti. Da smo mi bili u zvaničnoj vezi, to bi bilo nasilje u porodici, da tako kažemo - započeo je Šime a onda otkrio i da je svestan cele situacije, i šta to njemu može doneti.

- I te kako sam svestan svega, ali to nije moglo biti sprečeno. Devojka je otišla u policiju i prijavila me da sam je tukao godinu i po dana. Na slikama se vidi samo jedna štrafta i ako je to premlaćivanje, onda ne znam stvarno. Sve je moglo bez ružnih reči, to je između mene i nje, ne znam što je iznosila to, valjda zato što je povređena. Te stvari koje su iznete u javnosti nemaju veze sa ovim za šta ona mene tereti.

Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi godinu i po dana, a nakon ovog skandala, njihova okolina je, kako Šime kaže, ostala u šoku.

- Većina mojih drugara su dobro upoznati sa našim odnosom. Znaju da sam je držao kao kap vode na dlanu i bukvalno su šokirani njenim izjavama. Znaju na šta sam sve bio spreman za nju. Iznosila je jedno godinu i po dana i sad iznosi nešto drugo - rekao je on.

printscreen

Simonu je od sukoba oduzet pasoš pa nema mogućnost da napusti zemlju.

- Oduzet mi je pasoš, ne mogu da idem svojoj kući. Čekam da uzmem pasoš i da bukvalno nestanem odavde. Ako se reši dobro, uzimam pasoš i idem kući u Francusku. Ako se desi loše, ako me ne daj Bože pritvore, šta ću, i to je život. Izdržaću i to - rekao je on u emisiji "Ami G", i onda otkrio šta se dogodilo kada je posle optužbi svojevoljno otišao u policiju.

- Kada sam otišao sa advokatom nisu imali osnove da me pritvore, iako je bilo insistiranja na tome sa drugih strana. Zna se šta je premlaćivanje a ne odgurivanje. Nisam želeo da bežim jer znam da nisam ništa skrivio.

Simon je otkrio i da se ne kaje ni zbog čega, ali i da je sa Milicom planirao bračni život i da je posle svega ostao razočaran.

- Ne kajem se ni zbog čega, srećan sam. Sve je učinjeno uz moj zdrav razum i nemam zbog čega da se kajem. Sve što sam uradio, uradio sam jer sam želeo. Naša veza je trebala da se kruniše brakom, i o detetu smo pričali, sve. Te sporne slike su sve prekinule. Ali idemo dalje. Ako mogu neke slike da naštete ljubavi koja je toliko uzdizana u nebesa, onda to nije ni trebalo da se desi.
 
Iako jedva čeka da dobije svoj pasoš, Simon tvrdi da će se i dalje vraćati u Srbiju i da se ne plaši osude javnosti.

- Te osude javnosti prolaze. Danas jesi, sutra nisi. To nije ni bitno. Meni je bitno da se završi taj postupak oko pasoša i da kažem "doviđenja". Ako neko bude hteo da me pita nešto, tu sam. Jedini pritisak mi je što sam bez pasoša i polovine stvari. Naravno, uvek ću se vraćati ovde. To je samo jedna lekcija u životu. Uvek sam dolazio i dolaziću. Svako ide svojim putem, želim joj svu sreću i to je to - zaključio je Simon.

Podsetimo, proslavljena košarkašica tvrdi da ju je bivši partner Šime Šiklić duže vreme brutalno zlostavljao i tukao, kao i da ga ranije nije prijavila jer je pretio da će joj pobiti porodicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran 62

pre 7 godina

A sada bi dasa da bezi? E pa nemoze. Ceka te corka bato, dosta si izigravao barabu po Srbiji.

branko1

pre 7 godina

E moj Simone,da si poslušao naše stare, ne bi ovo sve doživeo.Naši stari kažu; "Prosi devojku,gledaj familiju".Nisi ni ti cvećka ,ali za ove si malo dete

petar

pre 7 godina

da ti i treba da nestanes iz Srbije i to u mrtvackom sanduku

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija