• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2017

14:59

CARINICI U ŠOKU! Migranti pronađeni među sredstvima za komarce

Vesti

CARINICI U ŠOKU! Migranti pronađeni među sredstvima za komarce

Podeli vest

Carinski i policijski službenici su danas na graničnim prelazima Šid i Batrovci ka Hrvatskoj otkrili još osam migaranata, koji su pokušali da sakriveni u kamionskim prikolicama ilegalno pređu državnu granicu

Kako je saopšteno iz Uprava carina, najpre je oko 10 časova na graničnom prelazu Batrovci detaljnom pregledu podvrgnut kamion bugarskih registarskih oznaka, nakon što je merenja sondom za kontrolu količine ugljen-dioksida utvrđeno da je količina tog gasa u tovarnom delu povišena. 

Kada je prikolica otvorena, u njoj su među paletama sa sredstvom protiv komaraca „Raid“, kojim je bio natovaren kamion na putu iz Bugarske ka Italiji, pronađena trojica mladića iz Avganistana. 

Nešto kasnije je na graničnom prelazu Šid detaljno iskontrolisan kamion domaćih registarskih oznaka, koji je prevozio proizvode od plastike i nameštaj iz Beograda ka Španiji. 


Među kutijama sa robom bilo je sakriveno pet državljana Avganistana.

Migrante po otkrivanju preuzima policija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zimzelen

pre 7 godina

Pustaju Srbe da napuste Srbiju a arapima nedaju,valjda radi ravnoteze nacija u Srbiji,nemojte se prevarit da bi koji Srbin vise ostao od ovih drugih

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija