• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

08.03.2017

07:13

10 GODINA ROBIJE ZA BABU MONSTRUMA IZ TRNJANA! Ubijala unučiće koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka!

Vesti

10 GODINA ROBIJE ZA BABU MONSTRUMA IZ TRNJANA! Ubijala unučiće koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka!

Podeli vest

Vojkani Bogojević (54), iz Trnjana kod Doboja povećana je kazna zatvora sa šest na deset godina, zbog podsticanja i ubistva troje unučića, koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka Sanja, naveli su iz Vrhovnog suda RS

 

 Prema optužnici, nesrećna Sanja je od 2011. do 2015. rodila tri bebe koje su ubijene i zakopane na porodično imanju, piše Pogled.ba.

U optužnici se navodilo da je Vojkana pomogla Sanji da se porodi u štali, nakon čega je ugušila novorođenčad i bacila ih na njivu.

U ovom šokantom slučaju, koji je otkriven u januaru 2016.,u međuvremenu su na tri godine zatvora osuđen Sanjin rođak Rade Bogojević, dok su po šest meseci zatvora dobili Vid Janković iz Dugog Polja kod Modriče i Žarko Cvijetić iz Skugrića.

Njih trojica se terete za obljubu mentalno zaostale devojke.

Informer

DNK analizom je utvrđeno da je Rade Bogojević bio otac jedne od dvoje pronađene bebe, a identitet oca druge bebe nije utvrđen iako je analiziran biološki trag svih optuženih. Treća odbačena beba nije ni pronađena, navodi Pogled.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija