• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

10.03.2017

18:47

(VIDEO) UŽAS U NOVOM SADU: Automobilom pregazio DVE DEVOJČICE NA PEŠAČKOM PRELAZU!

Vesti

(VIDEO) UŽAS U NOVOM SADU: Automobilom pregazio DVE DEVOJČICE NA PEŠAČKOM PRELAZU!

Podeli vest

Devojčica (11) povređena je danas oko 13.30 sati na uglu Ulice Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra u Novom Sadu kada je na nju i njenu drugaricu na pešačkom prelazu naleteo beli automobil "punto".

Devojčica je sa lakšom povredom glave i kontuzijom ruke ambulantnim kolima prevezena u odeljenje Dečje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine, a njena drugarica je zbrinuta na licu mesta.

Obe devojčice sada su dobro - kazala je Mirjana Bursać, portparolka novosadske Hitne pomoći.

Ceo incident su zabeležile sigurnosne kamere sa obližnje zgrade. Kako se vidi na snimku, beli "punto" kretao se neprilagođenom brzinom srednjom trakom bulevara i nije se uopšte zaustavio ispred pešačkog prelaza bez obzira na to što se u susednoj traci nalazio automobil koji je stao da propusti pešake.

Policija je odmah obavila uviđaj, a protiv nesavesnog vozača biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 7 godina

Kojom brzinom ovaj ludak ulazi u raskrsnicu, pa jos i pesacki ispred njega...o, kakvih budala ima, Gospode moj.

goran

pre 7 godina

covek ih je udario i tu je stvar cista kao suza.ali jednu stvar treba naglasiti a to je da se ljudi po gradu ponasaju jako neodgovorno.pretrcavaju na crveno,preko bulevara bez pesackog prelaza.krenu pa se vrate.stalno dovode u opasnost ucesnike u saobracaju.to naravno ovde nije slucaj jer se radi o pesackom prelazuali jasno se vidi da devojcice kada je se prvi auto zaustaviotrce preko pesackog ne gledajuci da li iza njega ide drugi auto.pre par dana mi je se desila slicna situacija,usporio sam ali nsam video devojku od auta sa moje desno strane koje je se zaustavljalo.da sam samo malo brze isao oduvao bih je.ni na trenutak nije pogledala kada je ubrzano krenula preko pesackog.naravno da bi moja krivica bila da sam je udario ali po meni veliku odgovornost snose pesaci koji misle da cim spuste nogu na pesacki svi drugi treba da se zalede u mestu pa makar vozili i 60 km na sat.

Fosil

pre 7 godina

Tom debilu , oduzeti dozivotno dozvolu , ako je uopste i ima !?

Rade

pre 7 godina

Rade o Goranu i ludacima / Baš si, Gorane, našao kako da menjaš temu, a i sam si bio u situaciji da ubiješ nekog u saobraćaju. Stani, gospodine, na prelazu. Koliko puta su moj automobil, koji sam zaustavio da bih propustio pešake,obišli slični ludaci, a ja ostao sludjen, jer bi ispalo da sam ih navukao da poginu. Ludog vozača treba odmah uhapsiti, a ne voditi krivični u redovnoj proceduri.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija