• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

11.03.2017

11:03

JEZIVA ISPOVEST BRUTALNO PRETUČENOG DEČAKA(14): Plakao sam i molio ih da prestanu, dok se nisam onesvestio!

Vesti

JEZIVA ISPOVEST BRUTALNO PRETUČENOG DEČAKA(14): Plakao sam i molio ih da prestanu, dok se nisam onesvestio!

Podeli vest

Borislav Milić (14) iz Beograda doživeo je tešku traumu kada su ga pretukla petorica mladića. Njemu je izvađena slezina, prišivena jetra, a pretrpeo je i teške povrede glave. Napad se dogodio u parku na Vračaru, u blizini Kalenić pijace, u noći između 4. i 5. marta
Public

Udarali su me po glavi staklenom flašom, a po stomaku bokserom. Plakao sam i molio ih da prestanu da me tuku, dok se nisam onesvestio. Sada imam noćne more, sanjam da dolaze da me ubiju – priča dečak za beogradske medije.

Prema rečima njegove majke Gorde Šotre, sve se desilo jer se njen sin našao ” na pogrešnom mestu u pogrešno vreme”.

To veče je bio sa drugarima u parku, dok je u zgradi bila neka žurka. Neki klinci koji su isto bili u parkiću želeli su da biju dva dečaka sa žurke. Ta dva dečaka pozvala su u pomoć lokalne navijače i vlasnika jednog kafića u pomoć. Svi su se razbežali, osim mog sina. Ti mladići koji su ga tukli imaju po 18 i 19 godina i počeli su krvnički da tuku Borislava, ni krivog ni dužnog. Mogli su da ga ubiju! – priča majka Gorda i dodaje:

Odvukli su ga u žbunje i ostavili tamo onesvešćenog, u lokvi krvi. Drug koji ga je pronašao pozvao je Hitnu pomoć i policiju.

Informer

Prema rečima dečakove majke, lekari u Urgentnom centru rekli su joj da je Borislav bio životno ugrožen i sa teškim povredama.

Drugovi iz škole rekli su Borislavu da su ga napadači navodno snimali dok su ga tukli i da je snimak prebijanja postavljen na Jutjub. Deca su ga pokazivala po školi. Snimak je kasnije uklonjen.

Osim fizičkim trauma, dečak ima i psihičke posledice.

Naredili su mu da kaže da je pao niz stepenice, ako ga neko pita. On je to prvo i rekao lekarima. Veoma je uplašen. Noćima sanja napadače. Ceo Vračar zna o kome je reč. Podneću krivične prijave protiv momaka koji su pokušali da mi ubiju dete. Njih petorica su tukli njega jednog i to 5 godina mlađeg. Neću dozvoliti da se to desi još nekome. Policija vodi slučaj protiv NN lica – priča ova majka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

Sta je bre ovo roditelji i kako vaspitavate decu ? Dali vaspitanje dolazi od kuce i koliko znate o svojim sinovima ? Ili vam je sve jedno ??????????

Rade

pre 7 godina

Tako policija radi, uvek štiti bandite. Kakvi bre NN kada se zna ko su !!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija