• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.03.2017

15:48

FILMSKA PLJAČKA U BERANAMA! Beograđani uhapšeni nakon što su ukrali 150.000 evra iz banke!

Vesti

FILMSKA PLJAČKA U BERANAMA! Beograđani uhapšeni nakon što su ukrali 150.000 evra iz banke!

Podeli vest

Filmska pljačka banke dogodila se jutros u Beranama, kada su dva Beograđanina- Milan Brkić (19) i Filip Marjanović (18) opljačkali filijalu Prve banke u tom gradu

Oba osumnjičena uhapšena su u Rožajama i to za manje od sat vremena nakon razbojništva u kojem su, kako se sumnja, ukrali oko 150.000 evra.

Iz Uprave policije je saopšteno da je dežurnoj službi oko 9,20 časova prijavljeno da su dve maskirane osobe uz pretnju vatrenim oružjem od zaposlenih u filijali Prve banke u Beranama ukrale novac iz sefa.

Jedan Beograđanin je uz pretnju pištoljem primorao dva zaposlena u banci da legnu na pod dok je, kako su kazali iz policiji, drugi razbojnik pištoljem, primorao trećeg zaposlenog da mu iz sefa preda novac, ispalivši pritom jedan hitac uvis kako bi ih zastrašio.

Nakon krađe novca, razbojnici su pobegli taksi vozilom.

Prilikom pljačke, kako navode iz UP, niko nije povrijeđen.

 - Po izjavi zaposlenih, u sefu se nalazilo oko 150.000 evra koji su ukradeni u razbojništvu. Precizan iznos otuđenog novca će se naknadno utvrditi -  ističu u UP.

Beranska policija je odmah kad je primila poziv da se dogodila pljačka, blokirala saobraćajnice u gradu, a osumnjičeni su ubrzo i uhapšeni.

Ukradeni novac će biti vraćen vlasniku s tim što će se utvrditi koliko je tačno novca ukradeno i da li je pronađena suma celokupna koja je ukredna u ovom krivičnom delu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija