• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

14.03.2017

08:30

POTRESNE SCENE NA SUĐENJU U ALEKSINCU: Kad je videla POLICAJCA SILOVATELJA, žrtva počela da PLAČE I DA SE TRESE!

Vesti

POTRESNE SCENE NA SUĐENJU U ALEKSINCU: Kad je videla POLICAJCA SILOVATELJA, žrtva počela da PLAČE I DA SE TRESE!

Podeli vest

Policajac iz Aleksinca Zoran C., koji je optužen za silovanje i otmicu Z. R., sa kojom je bio u emotivnoj vezi, negirao je juče u sudu krivicu. Nesrećna žena je pognute glave stajala ispred sudnice, a kada je videla kako dolazi optuženi policajac, počela je da se trese i plače

 

Sa njom u to vreme nisam imao nikakav seksualni odnos
Optuženi Zoran C.

Inače, suđenje je bilo zatvoreno za javnost s obzirom na to da se radi o krivičnom delu protiv polne slobode. Međutim, kako nezvanično saznajemo, Zoran je kazao da sa Z. R. nije imao ni prisilni ni dobrovoljni seks.

- Sa njom u to vreme nisam imao nikakav seksualni odnos. Sve je to izmišljotina - rekao je Zoran.

Dok je on iznosio svoju odbranu i pokušavao da dokaže da nema njegove krivice, Z. R. je sve vreme sedela s pognutom glavom i jecala.

Isplanirao mučenje

Tokom istrage je utvrđeno da je optuženi Zoran C. isplanirao čitav napad na svoju partnerku. Pre nego što je Z. R. odvezao na deponiju gde ju je silovao, on je svratio do kuće, gde je uzeo dva ćebeta i vodu. Prilikom pretresa njegovog stana policija je pronašla i 154 metka, pa će osim za silovanje i otmicu odgovarati i zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije.

- Ona je tiho par puta rekla sama za sebe da neće moći da se suoči sa policajcem. Ali već u sledećem trenutku bi ponavljala: "Moraš pobediti" - saznaje Informer.

Policajca Zorana C. optužnica tereti da je šest dana surovo zlostavljao ženu sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

- Zoran je 26. oktobra prošle godine namamio Z. R. da uđe u njegov "sitroen" da bi navodno otišli do Žitkovca da kupe nešto za jelo. Međutim, umesto u ovaj gradić, odveo ju je na divlju deponiju u blizini sela Bobovište uz autoput Beograd-Niš, gde ju je tri dana držao u vozilu, neprestano je silujući - stoji u optužnici.

Kako je tužilaštvo dalje navelo, policajac je nesrećnoj ženi gurao prste u polni organ i prisiljavao je na oralni i analni seks, puštajući je da izađe iz vozila samo da bi obavila nuždu.

- Na molbe žene da prestane da je muči i da je pusti, odgovarao je: "Ti možeš da pokušaš da ideš, ali ću te ubiti na licu mesta." Posle mučenja, Zoran je odveo ženu do svog stana u Aleksincu. Ipak, pre nego što ju je uveo unutra, tražio je da ga u nekoliko navrata oralno zadovoljava, optužujući je da ima drugog muškarca. Zatim ju je uveo u svoj stan, gde ju je držao do 30. oktobra, sve vreme se na njoj iživljavajući - pročitao je tužilac optužnicu pred sudom.

Osim što je Zoran C. silovao Z. R., kako navodi optužba, on ju je udarao rukama i nogama po bubrezima.

- Ona nije smela da pruži otpor svom mučitelju jer je znala da kao policajac ima pištolj, a strahovala je i za bezbednost svoje dece. Policajac je svoju žrtvu pustio tek nakon šest dana, kada ju je izgurao kroz vrata uz reči: "Marš napolje!"

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara

pre 7 godina

Ni najgora stoka ovo ne bi uradila,molim sud da ga osudi kao najveceg zlocinca u istoriji ljudske rase,na maksimalnu kaznu i da celo vreme bude u samici i u mraku,stoka nevidjena, monstrum i nakaza,zabraniti mu da hoda na dve noge, nego na cetiri, da se zna da je stoka .\n

Rajko

pre 7 godina

Meni je sve ovo više nego sumnjivo. Pa ako je to istina zašto nije po oslobađanju insistirala na DNK analizi vaginalnog sekreta, kao materijalnog dokaza? Ovako mu je omogućeno da negira postojanje bilo kakvog seksualnog odnosa. Drugo, nije mi jasno o kakvoj emotivnoj vezi je reč? Da li su od ranije bili u vezi? Ako je to tačno tek tada mi je sumnjivo njeno ponašanje u sudnici. Ne bi me iznenadilo da se u ovom slučaju radi o najprizemnijoj osvetoljubivosti, ko zna.

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija