• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

16.03.2017

13:03

DA LI STE VIDELI OVOG MLADIĆA?! Krenuo iz Srbije u Rim kod tetke, ali tamo nikada nije stigao

Vesti

DA LI STE VIDELI OVOG MLADIĆA?! Krenuo iz Srbije u Rim kod tetke, ali tamo nikada nije stigao

Podeli vest

Sudbina Gorana Đukića (27) iz Ćićevca, koji je nestao 7. marta oko devet sati ujutro, i dalje ne nepoznata. Prema poslednjim informacijama Goran je napustio Srbiju i avionom otišao za Rim ali njegova tetka, koja živi u Italiji, kaže da nije stigao kod nje

Goran je porodičnu kuću u Ćićevcu napustio 7. marta oko devet sati prepodne. Kod sebe je imao oko 650 evra i 58.000 dinara za plaćanje ispita na master studijama u Kragujevcu. U Kragujevcu se, međutim, nije pojavio i od tada traje potraga za njim.

- Policija je sedam dana tvrdila da je u Srbiji a sinoć su mi rekli da su od pogranične policije dobili informaciju da je Goran napustio zemlju 8. marta oko devet sati i da je avionom odleteo za Rim. Moja rođaka se sinoć, dok sam bio u policiji, čula sa njegovom tetkom Biljanom Šćekić koja živi u Rimu. Žena je očajna, plače jer on kod nje nije stigao. Rim je veliki. Ko zna gde luta? - kroz suze nam je ispričao Goranov otac Dragiša sa kojim smo razgovarali nakon još jedne posete policiji.

Otac kaže da je Goran pre nekoliko dana pušten sa Odeljenja psihijatrije kruševačke bolnice gde je proveo 12 dana.

- Bio je na lečenju zbog, kako mi je doktorka rekla „velike nervne napetosti i paranoje". Pušten je na moj zahtev kako bi otišao u Kragujevac da polaže ispit. Kazali su mi da je u takvom stanju da ponekad ne zna šta radi i da ga nigde ne puštam samog - dodaje Dragiša Đukić.

Goran je završio Filozofski fakultet u Nišu a master studije je upisao u Kragujevcu. Ćićevčani kažu da je izuzetno dobar momak.

- Kada sam mu pregledao sobu video sam da nema odeće ali sam našao neke adrese manastira. Sobu je sredio kao isposnicu kako bi mogao da se moli. Saznao sam i da je, pre nego što je nestao, pozajmio pare od nekih drugara. Juče mi se javio momak koji tvrdi da ga je video u Kragujevcu a policija me uverava da je otišao za Italiju. Ništa mi nije jasno. Da li je otišao u Italiju pa sada luta po Rimu ili je u nekom manastiru ili na nekom trećem mestu? Nisam pametan. - očajan je Dragiša Đukić.

Mole se svi koji imaju saznanja šta se dogodilo sa Goranom da pozovu njegovog druga Dragana (063 156 9171) ili oca Dragišu (061 226 3237).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 7 godina

Covek paranoican a seta bez nadzora i coveka koji ga cuva. Sta drugo ocekivati.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija