• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2017

18:18

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Više od 20 napada na aktiviste SNS

Vesti

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Više od 20 napada na aktiviste SNS

Podeli vest

Član predsedništva SNS Biljana Popović Ivković danas je precizirala da je u poslednjih nekoliko meseci evidentirano više od 20 fizičkih napada na aktiviste i prostorije SNS, te da su neosnovane optužbe štaba Vuka Jeremića najbolji pokazatelj ko zloupotrebljava "batine" i kome je nasilje zamena za politički program

Svedoci smo svakodnevnih zloupotreba događaja pojedinih predsedničkih kandidata zarad političkih obračuna i sakupljanja jeftinih poena, rekla je Popović Ivković u izjavi medijima.

- U poslednjih nekoliko meseci evidentirano je više od 20 fizičkih napada na aktiviste i prostorije SNS, koja je na vlasti, ali se od toga nikada nije pravila medijska drama, niti je bilo ko, bez dokaza i unapred, za to optuživao političke protivnike - navela je.

Kako je rekla, nedopustivo je da bilo ko bude meta fizičkog zastrašivanja, "jer se borimo za državu u kojoj ljudi koji imaju drugačije mišljenje i stavove neće biti napadani", kao što je bio slučaj u vreme vladavine dosovskog režima.

SNS:Jeremićevi aktivisti napali aktivistkinje SNS u Beogradu

- Rečnik saradnika Vuka Jeremića, koji aktiviste i simpatizere Srpske napredne stranke nazivaju banditima, ne samo da je neprimeren, već je i sramotan i ne dolikuje nekome ko se kandidavao da bude predsednik svih građana Srbije- zaključila je Popović Ivković.

MUP:Uhapšen napadač na aktivistkinju Vuka Jeremića 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S.C. (34), osumnjičenog da je danas oko 13.00 časova, u Nišu, udario aktivistkinju predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, nanevši joj lakše povrede u predelu lica, saopštio jer MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, navodi se u saopštenju.

Tim Vuka Jeremića saopštio je ranije danas da je njihova aktivistkinja napadnuta u Nišu dok je delila promotivni materijal u kojem se najavljuje njegova izborna konvencija u tom gradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija