• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.03.2017

18:46

ŠIPTARSKI TEROR NA KOSOVU! Albanci napali i povredili dvojicu Srba!

Vesti

ŠIPTARSKI TEROR NA KOSOVU! Albanci napali i povredili dvojicu Srba!

Podeli vest

Dvojica Srba povređena su u severnom delu Kosovske Mitrovice, kada je na njih nasrnula grupa Albanaca

Incident se dogodio nešto pre 18 časova u Kolašinskoj ulici u blizini pijace, na oko 50 metara od glavnog Ibarskog mosta.

Povrede koje su zadobila dvojica Srba nisu opasna po život.

Direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici doktor Milan Ivanović rekao je Tanjugu da su na hiururškom prijemnom odeljenju zbog povreda glave, primljeni P.D. (33) i B.Ð. (41).

Ivanović je kazao da je P.D. primljen zbog više udaraca u predelu glave, a drugi povređeni zbog povreda glave i gubitka svesti.

Kosovska policija nije odgovarala na telefonske pozive.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija