• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. I.

20.03.2017

08:58

POTRESNA ISPOVEST BRUTALNO ZLOSTAVLJANE LAJKOVČANKE: Muž me tukao, silovao i GOLU VOZIO PO GRADU!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST BRUTALNO ZLOSTAVLJANE LAJKOVČANKE: Muž me tukao, silovao i GOLU VOZIO PO GRADU!

Podeli vest

Zoran me je šamarao, čupao i udarao kaišem. Terao me je da ga oralno zadovoljim. Golu me vozio po Lajkovcu, govorio mi da sam kurva, priča Gordana P. (44)

7 sati je Zoran maltretirao Gordanu

Muž me je tukao sedam sati... Šamarao me je, čupao, udarao kožnim kaišem. Pet puta sam padala u nesvest. Nekoliko puta me je primorao da ga oralno zadovoljim, pa me je unakaženu slikao i golu vozio po celom Lajkovcu, preteći da će me izbaciti iz kola da svi vide da sam kurva, priča Gordana P. (44), majka troje dece koju je muž Zoran krajem februara krvnički mučio i tukao.

Ona kaže da sad živi u strahu za sopstveni život, pošto njenom mužu 22. marta ističe pritvor do 30 dana koji mu je određen zbog porodičnog nasilja.

Gordana je svirepo maltretirana u porodičnoj kući u Lajkovcu, nakon što je Zoran u njenom telefonu pronašao poruke koje je razmenjivala s poznanikom.

- Poludeo je od besa, odmah je počeo da me šamara i čupa. Udarao me je rukama i nogama po celom telu. Nema mesta na telu koje je poštedeo. Pet puta sam padala u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da bije. Ni to mu nije bilo dosta, pa je uzeo kožni kaiš i nastavio da me udara. Tražio je da priznam u kakvim sam odnosima s tim čovekom s kojim sam se dopisivala - priča nesrećna Gordana.

Priznao batine, negirao silovanje

Zoran P. je na saslušanju kod tužioca krajem februara priznao da je tukao Gordanu. On je, međutim, negirao da ju je seksualno zlostavljao, kao i to da ju je potpuno nagu vozio u automobilu kroz ceo Lajkovac.

Zoran je, kaže ona, u jednom trenutku zgrabio nož i stavio joj pod grlo, preteći da će je zaklati.

- Nakon toga me je naterao na oralni seks, a onda me je skinuo golu i nastavio da me bije - ispričala je Gordana kroz suze.

Njene muke se nisu tu završile, već ju je muž, posle batinanja i iživljavanja još jednom naterao na oralni seks, a nakon toga je potpuno golu izveo iz kuće i ugurao u automobil.

- Tako unakaženu i golu me je vozio po celom Lajkovcu. Pretio je da će me izbaciti u centru, ispred autobuske stanice i Opštine, da svi vide da sam kurva. Onda me je odvezao kući i nastavio da me bije. Tad me ponovo primorao na oralni seks... Tek kad je zaspao, uspela sam da se iskradem iz kuće i da pobegnem - kazala je Gordana.

Ona je odmah potražila lekarsku pomoć, a doktori u Lajkovcu i Valjevu su konstatovali brojne modrice i podlive po celom telu, zatim naprslo rebro, a na vratu je imala ogrebotinu od sečiva. Policija je vrlo brzo uhapsila njenog muža, posle čega mu je određen pritvor, koji ističe 22. marta.

Gordana je u braku sa Zoranom 26 godina i imaju sina i dve ćerke. Ona kaže da je za to vreme nekoliko puta dobila batine od muža, ali je trpela zbog dece. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mladen

pre 7 godina

A izvini, da te pitam nešto tako finu i poštenu: Otkud poruke u telefonu?

Stojce

pre 7 godina

Kad ovako nesto cujem, odmah pomislim na nase cerke koje mozda ne smeju da nam kazu sta prezivljavaju. Ovakve neljude kastrirati, prebiti im svaku koscicu i dozivotno osuditi na prisilan rad pod bicem.

Nina

pre 7 godina

Ljudi koji tuku zenu su obicne kukavice I nesposobnjakovici. Zar ga nije sramota od dece ako nema bas nikakve ljudskosti u sebi. Gospodji bi najbolje bilo da se nikad ni slucajno ne miri sa njim jer sledeci put ce biti gore mnogo gore jer takvi slabici ostaju slabici.

zoran

pre 7 godina

TOLIKO GODIN BRAKA PA IZDAJA,NIJE LAKO PODNETI.TROJE DCE NASTA JE MISLILA TA ZENA. I ON ,NIJE TO NJEGOVA ROBINJA NGO ZENA,KZNA MU JE PRETERANA.

Bezimeni

pre 7 godina

Ovakve stvari su grozota!!! Ali reci ti nama "svetice" i majko troje dece, koja sutra treba da budu očevi i majke takođe i to pravi ako je ikako moguće, otkud tebi pade na pamet da se "dopisujes" sa nepoznatim covekom!? Zar nikada nisi pomislila na svoju decu pa i čoveka sa kojim si provela u braku četvrt veka. Sto rekao nas narod tuđe slađe majko poštena,a kad budeš otkrivena onda kuku pomagajte! Sto nisi na vreme obuzdala životinjski nagon pa bi i dalje živela u normalnom braku? A da je tvoj muž neka kretenćino sigurno ne bi rodila 3 dece s njim!?

Flojd

pre 7 godina

A poruke sa komsiom,sigurno su menjali recept za kolače.

bogster

pre 7 godina

A ne pričaš o ašikovanju mobilnim sa poznanikom??? Ajde bre....

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija