• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

22.03.2017

22:37

(FOTO) PECONI UPUCAN U HOTELU PRAG: Biznismena ranio saradnik, pucnjavi PRETHODILA TUČA?!

Vesti

(FOTO) PECONI UPUCAN U HOTELU PRAG: Biznismena ranio saradnik, pucnjavi PRETHODILA TUČA?!

Podeli vest

Predrag Ranković Peconi (55) ranjen je večeras u pucnjavi koja se dogodila u hotelu "Prag" u Ulici Kraljice Natalije 27 u Beogradu. Napadač koji je ispalio hice na biznismena pobegao je sa lica mesta i policija traga za njim.

22.05 - Prema prvim informacijama, Ranković je zadobio šest prostrelnih rana u nogu. Čak je konstatovano da mu naprsla butna kost, ali i stopalo. Osim povreda zadobijenih u pucnjavi, Ranković je imao vidne povrede po glavi, kao i posekotine po rukama, zbog čega se sumnja da je pucnjavi prethodila i tuča.

Zoran Sinko

21.18 - Peconi je za istim stolom sedeo sa još nekoliko gostiju hotela, u trenutku došlo je do svađe. Jedan od ljudi za stolom tada je potegao pištolj i začula se pucnjava. Tada je Peconi upucan.

Prema nezvaničnim informacijama, Peconija je ranio dugogodišnji saradnik.

Zoran Sinko

MUP navodi da će posle ispitivanja, Peconi koji nije životno ugrožen, biti hospitalizovan u Urgentnom centru, radi daljeg ispitivanja i lečenja.

Zbog policijskog uviđaja, saobraćaj je zatvoren sve do Zelenog venca.

informer.rs

Svedoci obračuna kažu i da su videli kako je sa lica mesta, u pratnji policije, odvezen srebrni "audi", pa se pretpostavlja da je upravom tim automobilom ranjeni Ranković prevezen u Urgentni centar.

Ispred hotela "Prag" nalazi se veliki broj pripadnika policije, koji zaustavljaju i kontrolišu sve automobile u blizini. Zbog akcije policije, gosti hotela koji su se zatekli napolju ne mogu da uđu u svoje sobe, što će verovatno potrajati do okončanja uviđaja.

Google Earth/public

Inače, Peconi je vlasnik mnogobrojnih firmi, među kojima su Monus, Vital i Rubin Kruševac među najpoznatijima. Takođe, u njegovom vlasništvu su Televizija Hepi, Luka Pančevo i Pekarska industrija Pančevo.

PECONI ŠOKIRAO STRANCE Za firmu traži 1.000.000.000 evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragorad

pre 7 godina

Dokle vise napadati ugledne i postene gradjane ove zemlje ?

Penzioner

pre 7 godina

Da, da, ma apsolutno si u pravu !!???????????????????? Akademski gradjanin !!!

mira

pre 7 godina

Bozija opomena.Ne zelim smrt ,naprotiv brzi oporavak.Valjda ce ga to opomenuti da je radnik svetinja u zemlji.Mnogo ih je ostalo bez posla i kore hleba kada je otkupio Pancevacku pekaru.Eto kako kod nas cveta privatluk,i posle 2000 bogatasi.

Mimi

pre 7 godina

Nema baš veze sa ovom nesrećom, ali uvek se pitam u čemu je moja greška pa nemam svoju ni radnjicu, a imam fakulet i 30 godina poštenog rada u firmi. Kako li ovi drugi imaju po 6,7,8, 9...

smederevac

pre 7 godina

1000 radnika oterao sa posla u Milan Blagojevic Smederevo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija