• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

27.03.2017

09:57

JELENU UBIO MANIJAK KOJI JU JE DUGO PRATIO! Zoran Marjanović otkrio nove detalje o zločinu u Borči!

Vesti

JELENU UBIO MANIJAK KOJI JU JE DUGO PRATIO! Zoran Marjanović otkrio nove detalje o zločinu u Borči!

Podeli vest

Moja supruga nije ubijena slučajno, nju je usmrtio manijak koji je pre toga mesecima pratio njeno kretanje, kaže Zoran Marjanović. Tvrdnje da je ubica neki kamiondžija iz Beča su potpuna glupost. Zašto bi on došao čak do nasipa u Borči?!

Pitanje je dana kada će policija objaviti ko je ubio Jelenu
Zoran Marjanović

Moju suprugu Jelenu usmrtio je manijak koji ju je pre toga mesecima pažljivo i strpljivo pratio, tvrdi Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene pevačice Granda.

Zoran je tačno nedelju dana pre godišnjice ubistva supruge Jelene Marjanović u razgovoru za Informer rešio da progovori o nekim dosad neotkrivenim detaljima zločina na nasipu u Borči. On kaže i da apsolutno ne veruje u verziju po kojoj je ubica neki kamiondžija iz Beča, koji je prethodno već usmrtio dve žene.

Nada Topčagić: Marjanovići su nedužni

Public

Pevačica Nada Topčagić ističe da živi za dan kada će se Jelenin ubica naći iza rešetaka, a ljaga sa porodice Marjanović konačno skinuti.
- Nemam ni snage ni živaca više da slušam nagađanja i čitam napise u novinama. Nikome ne verujem osim policiji i Zoranu, koji će mi sigurno javiti kada nešto sazna. Samo u jedno sam sigurna - da su članovi porodice Marjanović nedužni - ističe pevačica.

Marjanović kaže da je svoja saznanja iz istrage povezao sa nekim detaljima vezanim za zločin kojih se u međuvremenu prisetio i da je tako donekle rekonstruisao Jelenino ubistvo.

- Posle nepunih godinu dana od ubistva supruge, mogu skoro sa sigurnošću da kažem da je moju Jelenu ubio manijak, čovek koji ju je dugo pratio i koji je možda mesecima pripremao zločin. To sam zaključio kada sam neka svoja saznanja iz istrage povezao sa detaljima vezanim za ubistvo kojih sam se u međuvremenu prisetio. Na neki način mogu da kažem da sam konačno rekonstruisao ceo zločin - kaže Zoran i objašnjava o čemu se tačno radi:

- Jelena je bila pevačica, oko nje su se motali razni ljudi, pisali joj na Fejsbuku... Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali sam poprilično uveren da se ubica krije među njima, da je poznavao njene navike. Znao je da ona trči na nasipu, tu ju je vrebao i čekao priliku za zločin. Ipak, ne mogu da kažem ko je ubica, jer sam poprilično siguran da tu osobu ne poznajem lično. Taj detalj će morati da otkrije policija, a koliko sam upoznat, to će se desiti veoma brzo - kaže Marjanović i dodaje da će za zločinca tražiti najtežu moguću kaznu.

Zoran kaže da je najnovija verzija, po kojoj je Jelenu ubio kamiondžija iz Beča, potpuno nerealna.

Informer

mojugao

Marko Nicović

policijski ekspert

Zločini koji se dogode na otvorenim mestima bez svedoka uvek kriju neku misteriju i teško se rasvetljavaju. A s obzirom da Jelenin suprug najavljuje skoro hapšenje, možda se nečega setio ili je nešto saznao, pa javio policiji

- To je čista izmišljotina, opet se neko igra mojim bolom. Kakva slučajnost treba da se desi da neki kamiondžija iz Beča, serijski ubica, zna da moja Jelena trči pored nasipa u Borči? Zašto bi baš nju ubio? I taj navodni foto-robot ubice mi ništa ne govori, njegov lik mi nije poznat. Deluje mi da je to samo još jedno skretanje pažnje sa istrage, ali svestan sam da policija mora i to da proveri. Znam sve inspektore koji od prvog dana prate istragu i sva dešavanja vezana za ubistvo moje supruge. Zato sam siguran da je pitanje dana kada će zločin biti rešen - uveren je Marjanović.

 

 

 


 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
INSPEKTOR NJUS NJUS

pre 7 godina

Jelenu nije ubio neki nepoznati manijak i to tek onako.To je porodici poznat lik i koliko puta je vec receno da je ubistvo iz strasti.\nNe verujem da je Zoran ali neko od clanova porodice zna ko je ubica.Nije iskljucena i mogucnost porodicnog ubistva.\n

Mara

pre 7 godina

A jel taj manijak izbrisao i tvoje poruke sa tvog telefona kao sto je izbrisao i njene,sa njenog telefona.\n

Pravda

pre 7 godina

Sve je izbrisano a ja moram da se nasmijem vašem komentaru!

juka naravno

pre 7 godina

Rekonstrukcija događaja/zoran sa janom dovodi suprugu na nasip i ona bas tada nestaje.Ali bas tada!!!!Zakljucak 99% je doveo po dogovoru u zamku i zonu smrti.Sačekuša na nasipu i odvedena na drugo mesto i tamo biva i ubijena..99%...zoran se pravi lud i ceka 4 sata dok ekipa bukvalno ne odradi posao.Dize se frka i potraga za jelenom.Dok murija traži ona je na sigurnom jer inače bi je pronsao tu noc policiski pas na nasipu.Zoran sa detetom okolo skače i ima alibi jer on uostalom i nije njen ubica vec neko iz porodice.On je saučesnik ubistva svoje supruge. Pre tog savrsenog ubistva ono je unapred dobro pripremljeno.Egzekutore treba traziti izmedju ostatka porodice.To je 99.999% sigurno.Čudi me da nisu uspeli pronaci nista nakon obdukcije tela pokojne jelene.

Marko

pre 7 godina

Koga bre ti lazes? Zar nisi prvo rekao da ste isli na trcanje kod kanala Vizelj,pored stadiona BSK-a,pa se onda predomislili I otisli tamo na nasip? Sta je onda taj manijak,sedeo danima na nasipu i cekao Jelenu? Ubica je neko ko ju je poznavao,i ko je znao da ce tog dana u to vreme da protrci tuda. A posto ste promenili plan,ili je ona sama otisla da se nadje sa njim ili si mu ti javio da nece trcati kod BSK-a nego na nasipu. Odjednom si opet poceo da se oglasavas kad je objavljeno da se zna ko je ubica i pomagaci a verujem da i ti znas,kao i tvoj otac,brat i majka..

dragan

pre 7 godina

mozda bi trebalo proveriti Sasu Jankovica on je moguci ubica....\n

goran70

pre 7 godina

Zaista se radi o ubistvu iz strasti i ubicama je to bio jedini nacin da preseku taj tezak čvor jer jelena nije htela da plese kako oni pevaju!

mostarac

pre 7 godina

samo je pitanje ko je sve u igri, policija polako, ali sigurno sve kontrolise odavno.

nada

pre 7 godina

Pazi setio se nekoga ubistva od ranije pa povezuje slucaj svoje zene sa tim ubistvom ? Treba im godinu dana da nesto progovore ! Mnogo puta je izjavio kako ga policija nista ne izvestava a sad kao sve ih zna ? Hajde propevajte Marjanovici - kod vas u porodici je najvise manijaka ali pucice te !!!!!!!!!!!!!!! Ako je manijak sa Fejsbuka onda ga je Jelena prihvatila za prijatelja a i ti jer kako rece niste imali tajni u braku ????????????

Liki

pre 7 godina

Pa i ja sam se ogresila i ja sam sumnjala na ukucane. Ma u sta sve ja ne sumnjam... Zivot me tome naucio da budem nepoverljiva prema svima. Ali kad je u pitanju Jelena - svi mi nekako iscekujemo da se ubica nadje iza resetaka.

Stole

pre 7 godina

Jako posteno od Zorana kad tvrdi da nije bio kamiondzija (sta ce taj u Borci), ali je malo nejasno i kako je uporan da je to neki manijak! Opet pokusaj da se policija navede na pogresan trag. Ponovicu, on se sprada sa svima a odlicno igra sah-mat. Vec sam rekao da je uvek za korak ispred policije....pozdrav i pustite moj komentar....hvala

Stole

pre 7 godina

Nado koga to stitis, kad ovako javno LAZES za medalju. Ubuduce bolje da cutis dok ne budes u to i sasvim sigurna! A koliko mi je poznato, ti se ni one modrice, koja desila na SLAVI, isto tako NESECAS....CCC!

Marko

pre 7 godina

Moje misljenje je da seczna ko je ubica vec odavno..... e tu je problem sto kao pisu dq cecubica biti uhapsen i da sr zna ko je. Ne bi me cudilo da nadju mrtvog covekq i da kazu da se ubio a oni ga pratili i znali da je bio ubica.... ma to su sve gluposti.... ko god daje pa cak i da je poznata licnost... odma hapsenje i najsteoza kazna... Ni jadna Jelena nemoze da se smiri na onom svetu i u grobu se prevrce od lazi i muljanja.... strasno

juka

pre 7 godina

OBJAVLJUJTE KOMENTARE STA SADA TO ZNAČI....NEMA DEMOKRATIJE

Mina

pre 7 godina

Sad se setio, a nije pre 11 meseci... sigurna sam da je porodica umesana, a kako, nadam se da ce se saznati uskoro...

Hrid

pre 7 godina

Nado Topcagic ,pokrij se tim sesirom,stavi traku na usta i ne lazi vise!

Andja

pre 6 godina

Auu pa suprugu je pocelo da se vraca secanje!! .. a svo vreme je izjavljivao da on nema pojma ko bi to mogao da bude .. a secam se da je na pocetku u svom intrevjuu Kuriru izjavio da je on zajedno sa Jelenom kontrolisao njen profil na FB -u .. njen telefon ,jer ona toboze nije imala sta da krije .. to je bila ljubav samo takva .. a voleo ju je i pazio kao otac .. Mislim nebuloze koje lupa su za neverovati .. 'ajde videcemo dokle ce tako ?!..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija