• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

27.03.2017

10:36

UŽAS U NOVOM SADU! Sin premlatio majku, gušio je čaršavom i oteo joj 12.000 evra koje je čuvala za hranu i kiriju!

Vesti

UŽAS U NOVOM SADU! Sin premlatio majku, gušio je čaršavom i oteo joj 12.000 evra koje je čuvala za hranu i kiriju!

Podeli vest

Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Novom Sаdu uhаpsili su Miloša Z. (30), koji je u jednoj novosadskoj kladionici počinio rаzbojništvo tаko što je udаrcimа i pretnjаmа primorаo rаdnikа Gorana K.(46) dа mu dа novаc u iznosu od oko 430.000 dinаrа. Pre samo nedelju dana, Miloš Z. je pretukao majku Veru (61), iznudivši joj uz lake telesne povrede 12.000 evra od prodaje stana

Od tada se sakrivao, ali novosadska kriminalistička policija ga je intezivnim radom pronašla.

- Policijа gа je zаdržаlа do 48 sаti, а sudijа zа prethodni postupаk odredio mu je pritvor, u trаjаnju do 30 dаnа - navode u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

Prema svedočenju Miloševe majke Vere, on je kada mu je otvorila vrata stana, odmah u hodniku tražio 6.500 evra. Rekla mu je da nema, da su u banci.

- Zaključao je stan, i tu počinju moje muke. Udarao me je rukama, pesnicama, davio me, savijao mi glavu, gurao mi ruke u usta dok mi usne nisu popucale, bacio me na krevet, a onda čaršavom na kom sam spavala gušio, bacao me na pod, pa podizao, pa opet gušio.

Rekao mi je: "Slušaj šta sam ti rekao. Da si mi stvorila pare odmah. Ubiću te ukoliko mi ne daš ovog momenta, budi sigurna da si gotova".

- Da je izvadio pištolj, pa da me je ubio, to bi bila čast za mene, iskreno kažem, nego na ovakav način, u ovakvim mukama. Ima li šta gore! Rekla sam mu gde su pare, izvadio ih je zamotane, uvezane gumicom, zato što sam ih čuvala samo da plaćam stanarinu i porez, da preživim. Tu je bilo 12.000 evra, uzeo je i ne otvorivši da vidi koliko ima. Okrenuo se i nije me ni pogledao, ostavio me je na podu u polusvesnom stanju - rekla je tada Vera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

a sto bitangu i neradnika sa 30 godina cuvas kod sebe turkinjo jedna ako je sin nije bog napravila si invalida od njega i zato te je i premlatio sta ce ti bitanga pored sebe napolje najuri to ima dovoljno godina da uzme zivot u svoje ruke zalosti moja sta turcizam radi u srbiji hara i razara sve pred sobom

milan lala

pre 7 godina

Jadna majka sta je docekala od nekadasnjeg sina , on odavno nije vise njen sin, on je drogin sin , droga je njegova majka i za drogu je spreman da ucini u bukvalnom smislu reci SVE. Tipicno ponasanje narkomanske zveri bez bilo kakvog osecaja morala, sramote , sazaljenja ili ogranicenja. Bez prinudnog lecenja na dug period nema im spasa gori su od najgorih zivotinja ( izvinjavam se zivotinjama ) moglo bi se za njih reci da su to monstrumi u ljudskom oblicju.

Petar

pre 6 godina

strpati fukaru u visegodisnji zatvor majka mu dala zivot a on bi da je ubije on je zivotinja a ne covjek bez morala i svijesti pijani bolesni narkoman

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija