• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2017

11:18

(FOTO) MOGAO JE NEKOG DA UBIJE! PIJANI OPŠTINAR izazvao udes u Novom Beogradu!

Vesti

(FOTO) MOGAO JE NEKOG DA UBIJE! PIJANI OPŠTINAR izazvao udes u Novom Beogradu!

Podeli vest

Andrej Belingar, član veća beogradske opštine Stari grad, izazvao je udes u petak oko 2.30 na Novom Beogradu, vozeći sa čak 1,58 promila alkohola!

 

1,58
promila alkohola
u krvi imao je Andrej Belingar

On je vozeći "reno megan" išao velikom brzinom autoputem na Novom Beogradu i otpozadi se zabio u "škodu fabiju", čiji je vozač Srba C. samo pukom srećom pretrpeo lakše povrede!

Pijani Belingar je nakon alko-testa urađenog na VMA priveden u policijsku stanicu na trežnjenje.

Informer

Kako saznajemo u saobraćajnoj policiji, udes se dogodio u petak oko 2.30, na autoputu nedaleko od Sava centra.

- Policijski presretač primetio je "reno megan" koji se kretao velikom brzinom preko mosta Gazela u smeru ka Novom Beogradu. Presretač je krenuo za njim, ali vozač "renoa" je nastavio da se kreće velikom brzinom - kaže sagovornik Informera.

Do stravičnog udesa je došlo samo nekoliko stotina metara dalje, kod benzinske pumpe.

- Zbog velike brzine, vozač "renoa" je izgubio kontrolu i naleteo na "škodu fabiju", koja se kretala ispred. Od siline udara oba automobila su uništena. Policija je na licu mesta Belingaru uradila alko-test, ali je ipak odvezen na VMA da bi se dobili tačni rezultati. Nakon toga je odveden na trežnjenje - navode u policiji.

Informer

Na mestu nesreće, tokom uviđaja, pojavio se i Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad, verovatno da se nađe svom prijatelju Belingaru. Bastać je, inače, doskorašnji funkcioner Demokratske stranke, a nedavno je oformio politički pokret "Čuvamo Stari grad".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa76

pre 7 godina

Kakva su ovo prezimena? Kao da je u pitanju Zagreb.\n

Da ga nisu jurili

pre 7 godina

....nista se ne bi dogodilo, jer je bezao ispred njih!?

Mr I

pre 7 godina

"...doskorašnji funkcioner Demokratske stranke" A u kojoj stranci je danas? Zašto se propio kada je otišao iz DS-a?

Flash

pre 7 godina

Pa ima pravo covek ...Nemate pravo da ga uznemiravate dok vozi ..ugrozavate mu licnost ..

coolio

pre 7 godina

Bastać i Belingar su u štabu Jeremića. Svi funkcioneri u opštini SG, koji su nekada bili u DS, podržavaju Jeremića. To istražite, to je istina. Belingar je Bastaćeva desna ruka. Da li će Belingar biti smenjen?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija