• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

02.04.2017

13:52

UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ KRILA UDVARAČA! Na godišnjicu strašnog zločina progovorio svekar Vladimir!

Vesti

UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ KRILA UDVARAČA! Na godišnjicu strašnog zločina progovorio svekar Vladimir!

Podeli vest

Na godišnjicu od brutalnog ubistva pevačice Jelena Marjanović porodica se okupila na groblju, a svekar Valadimir Marjanović otkrio je nove detalje zločina koji je potresao Srbiji

- Jelena je imala udvarača, ali ga nije prijavila porodici, već je ćutanjem htela da je zaštiti, što joj je bila velika greška! Hoću da upozorim sve žene da ne smeju da kriju udvarače jer se nikada ne zna ko je lud i ko može da bude ubica - rekao je juče Vladimir Marjanović, svekar brutalno ubijene pevačice „Granda”, na jednogodišnjem pomenu.

Pre njegovim rečima tek posle tragedije su povezali meke stvari na koje pre nereće nisu obraćali pažnju.

-Jelena je bila uznemirena pred smrt, ali smo to shvatili tek posle tragedije. Ćutala je o jednom prijatelja koji joj se udvarao. Nije smela ćutanjem da brani porodicu, jer ljudi poput njenog ubice nemaju savest! Ubica je degenerik sa genetskom greškom, koji je uništio dve porodice. Ma ko to bio, ma koliko moćan bio, mora da plati tugu moje unuke Jane. Koliko god da je moćan, neće se izvući. Ubica može da bude svako, od običnog manijaka, psihopate i plaćenog ubice, do nekog moćnika, sve je u opticaju. Verujemo da inspektore, koji su predani i nepotkupljivi, niko neće zaustaviti da otkriju ubicu. Tužilaštvo nam ne dozvoljava da vidimo obdukcioni nalaz. Strpljivi smo, iako je sve teže... Nas može da razume samo onaj kome je neko ubijen. Meni je umro brat pre 40 dana, ali prirodna smrt i ubistvo nisu isti. Jelena nikoga nije mrzela, otišla je nasmejana, puna energije, puna ljubavi i to ne može da se zaboravi - rekao je novinarima Vladimir Marjanović.

NOVI JEZIVI DETALJI OBDUKCIJE: Monstrum se iživljavao nad Jelenom Marjanović, UBIO JE S NAJMANJE 10 UDARACA U GLAVU!

Jelenin suprug Zoran je izjavio da je slučaj veoma komplikovan, ali da je ubeđen da ne postoji moćnik koji nekoga štiti.

- Psihički smo se spremili na čekanje. Upućen sam u rad policije i ubeđen sam da u slučaj nije umešan neki moćnik koji nekoga pokriva. Ne verujem u teoriju da je ubica neki kamiondžija ili serijski ubica. To prihvatam sa velikom dozom rezerve i ne mogu da poverujem dok neko zvanično ne kaže - izričit je Zoran Marjanović.

Na pomenu se nisu pojavili Zoranov brat Miloš i njegova majka Zorica. Posle opela, polaganja cveća i paljenja sveća, okupljena rodbina i prijatelji otišli su na drugi kraj groblja i obeležili šestomesečni pomen Jeleninoj majci Zorici, koju je teška bolest sprečila da doživi hapšenje ćerkinog ubice.

ZORAN ZNA KO JE UBIO JELENU! Muž pevačice veruje da je krivac OPSEDNUTI MAFIJAŠ!

Estrada je zaboravila!

Jelenin svekar Vladimir Marjanović juče je bio ogorčen što se niko sa estrade nije setio da dođe na Jelenin pomen.
- Estrada je čudnovata branša... Jelena i Zoran su stvorili mnoge pevačice, Sandru Afriku, Indiru i druge. Jeca je sa njima radila na pevanju. Nisu se setili da Tomi Zdravkoviću odaju počast, a kamoli nekom drugom! U ovakvim prilikama čovek treba da pokaže ljudskost i dokaže da nije zver - rekao je kratko Vladimir.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija