• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

03.04.2017

10:19

DETALJI TRAGEDIJE U RUMUNSKOJ FABRICI "LEONI": Irena BILA TRUDNA kada ju je ludi Rumun pregazio!

Vesti

DETALJI TRAGEDIJE U RUMUNSKOJ FABRICI "LEONI": Irena BILA TRUDNA kada ju je ludi Rumun pregazio!

Podeli vest

Nišlijka Irena Ilić (28), koja je u četvrtak poginula kada je na nju u rumunskoj fabrici "Leoni" u gradu Piteštiju naleteo Andrei Karamelea (22), bila je u trećem mesecu trudnoće. Ona je, kako su preneli rumunski mediji, nastradala pred očima radnika Marka Andreija, sa kojim je i ostala u drugom stanju

 

Na snimku se vidi kako Marko posle nesreće pritrčava Ireni i pokušava da joj pomogne
Rumunski mediji

U toj stravičnoj nesreći 30. marta povređene su još dve srpkinje iz Niša Aleksandra Ranđelović (29) i Branka Gligorijević (34), koje su samo čudom preživele uletanje BMW u fabriku, koji je pokosio više radnika prilikom doručka.

- Irena je u Rumuniju došla 4. februara na usavršavanje i trebalo je da se vrati u Niš krajem aprila. Ubrzo po dolasku u fabrici je upoznala Marka Andreija i njih dvoje su počeli intimnu vezu. Irena je ostala trudna sa Markom i nisu to čak ni krili. Želeli su da sve to ozvaniče brakom - naveli su rumunski portali izjavu Marijana Jonita, trenera koordinatora u toj fabrici.

Međutim, sve je tragično prekinuto kada je 30. marta vozač BMW Andrei Karamelea u krugu fabrike "driftovao", izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo među radnike.

- Za stolom su bile Aleksandra i Irena, dok je Branka Gligorijević bila malo dalje od njih. Aleksandra je bila okrenuta leđima vozaču, pa nije videla kako automobil nekontrolisano ide na njih. Na snimku se vidi kako Marko, koji je sedeo malo dalje od njih, posle nesreće pritrčava Ireni i pokušava da joj pomogne - navode tamošnji mediji.

Radnici hteli da linčuju vozača

Iako zvanični izvori tvrde da je Andrei Karamelea slučajno udario radnike, pojedini rumunski mediji navode da je to učinio namerno.
- Andrei se, prema pojedinim informacijama, zamerio poslodavcima, pa je hteo da im zapreti tako što će se prikazati kao opasan momak koji "driftuje" u krugu fabrike - pišu Rumuni.
Prema navodima njihovih medija, policija ga je jedva spasila od radnika "Leonija" koji su hteli da ga linčuju nakon nesreće.

Inače, Nišlijka Aleksandra Ranđelović, koja je 30. marta povređena u pogonu fabrike "Leoni" stigla je preksinoć kući u niško naselje Bubanj. Aleksandrina porodica nije dozvolila novinarima kontakt sa njom.

Međutim, jedan prijatelj ove porodice potvrdio je da je Aleksandra kući stigla nešto posle ponoći i da su je dočekali otac, majka i mlađa sestra.

- Devojka je dobro, ima podlive i oguljotine po telu, ali se fizički dobro oseća. Međutim, veoma je u lošem psihičkom stanju jer joj je drugarica Irena Ilić poginula pred očima - kazao je ovaj čovek.

Branka Gligorijević, koja je takođe povređena u ovoj nesreći, u subotu je prvi put došla svesti jer je zadobila ozbiljan potres mozga. Međutim, njeno zdravstveno stanje još ne dozvoljava povratak kući.

Irena Ilić koja je poginula biće sahranjena u Nišu, ali još nema informacija kada će njeno telo stići u rodni grad.


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija