• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.04.2017

14:27

TUŽILAŠTVO: Rutović zvanično osumnjičen za upucavanje Rankovića!

Vesti

TUŽILAŠTVO: Rutović zvanično osumnjičen za upucavanje Rankovića!

Podeli vest

Kontroverzni biznismen Željko Rutović od danas je zvanično osumnjičen za pokušaja ubistva vlasnika Happy televizije Predraga Rankovića Peconija u hotelu Prag 22. marta u centru Beograda, rečeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Pored njega osumnjičene su još dve osobe.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova podnelo je danas Višem javnom tužialštvu krivičnu prijavu protiv Željka Rutovića i još dvojice osumnjčenih za krivično delo ubistvo u pokušaju - rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Oni do danas nisu bili zvanično osumnjičeni već se nakon događaja vodio pretkivični postupak povodom upucavanja Rankovića u hotelu Prag 22. marta.

Dan nakon pucnjave beogradska policija je tragala za Rutovićem i pretresala njegove kuće u Beogradu, a mediji su izveštavali da je on u bekstvu.

Ukoliko tužilaštvo pokrene istragu u ovom slučaju steći će se uslovi za raspisivanje poternice za Rutovićem i ostalim osumnjičenim.

Rutović je jedan od retkih preživelih "žestokih momaka", poznatih iz filma "Vidimo se u čitulji".

Ranković je nakon upucavanja prebačen u Urgentni centar i oporavlja se od povreda jer je upucan u noge.

Ranković je vlasnik Hepi televizije i kompanije Imvej u okviru koje posluju brojna preduzeća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bogster

pre 7 godina

Pa kad niste do sada, niste morali ni sad. Svaka čast na brzini.

CICKA

pre 7 godina

Какви су то полицјски извештаји који замајавају народ , час пишу једно, час друго, час треће и испадне на крају десето . Полиција треба чим види у новинама да неко пише небулозе у име полиције да се огради од таквих наслова . Портпаролка треба да води о томе рачуна јер на крају полицији више нико неће веровати ништа јер ће је упропастити глупи новинари жељни скандала и славе .

Vucic

pre 7 godina

A ovaj nezna ko ga upucao? Pa trebao ga u glavu ne u noge ili gde vec.

ja

pre 7 godina

najvece pitanje je kako je moguce da neko ucini krivicno delo i nestane za 15 minuta?gde je policija ?kontrola leta sto omogucila bekstvo?ko to kontrolise ko gde leti?oni su saucesnici!

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija