• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

06.04.2017

19:42

SULUDI VOZAČ "AUDIJA" UBIO CELU PORODICU! Preticao je preko pune linije i DIREKTNO UDARIO u njihovu "korsu"

Vesti

SULUDI VOZAČ "AUDIJA" UBIO CELU PORODICU! Preticao je preko pune linije i DIREKTNO UDARIO u njihovu "korsu"

Podeli vest

Vojislav Starčević "audijem A4" preticao preko pune linije i direktno udario u "opel korsu", u kojoj su poginuli Marijana (38) i Milan (36) Selaković iz Kremana i njihov sin (12)

Supružnici iz Kremana Marijana (38) i Milan (36) Selaković i njihov sin Aleksandar (12) poginuli su preksinoć na putu Užice - Mokra Gora kad je vozač "audija A4" Vojislav Starčević preticao preko pune linije i direktno udario u njihovu "opel korsu"! Stravičan udes dogodio se oko 20 sati u selu Šljivovica. Marijana i Milan su na mestu poginuli, dok je Aleksandar podlegao povredama u bolnici.
Bahati vozač "audija" je sa teškim povredama zadržan na lečenju.

Suze i bol

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Starčević se sivim "audijem" kretao ka Mokroj Gori.

Video sam zetovu glavu kako viri iz kola, a onda i plavu kosu moje ćerke. Unuče nisam zatekao
Milenko Petrović, Marijanin otac

- U selu Šljivovica krenuo je da pretekne jednu "tojotu" preko pune linije i očigledno nije video da mu u susret ide bela "opel korsa", u kojoj je bila porodica Selaković. Usledio je stravičan čeoni sudar, pri čemu je "korsa" sletela s puta, a "audi" se odbio i udario u "tojotu". Marijana i Milan su ostali na mestu mrtvi, dok je dete sa znacima života prebačeno u užičku bolnicu, gde je podleglo povredama. Tela poginulih supružnika su iz smrskanog automobila izvadili vatrogasci. Teške povrede je zadobio i vozač "audija", koji je najpre primljen u užičku bolnicu, a potom je prebačen u Beograd - navodi naš izvor.

Meštani sela Kremna i Šljivovica ne mogu da dođu sebi od šoka zbog tragedije. Svi sa tugom pričaju o Selakovićima kao o divnoj porodici.

U kući Selakovića u Kremnima okupili su se prijatelji, u neverici što su Milan, Marijana i Aleksandar tako nastradali.

Privatna arhiva/Informer

Vozač "tojote" u šoku

Vozač "tojote", koju je Vojislav Starčević preticao kad je izazvao tragičan udes, rekao nam je u utorak uveče da od šoka nije ni svestan šta se zapravo desilo.
- Pored mene je prošao "audi", usledio je strašan prasak, a ja sam se iznenada okrenuo na putu. Policajac mi je na uviđaju rekao da me je najverovatnije taj "audi" zakačio. Bio sam u šoku, a i udario sam glavu. Posle sam tek video "korsu" pored puta i smrskani "audi". Bilo je strašno - kazao je vozač "tojote".

U crno je zavijena i kuća u Šljivovici, gde žive Marijanin otac Milenko, majka Milka i brat Marko Petrović. Rođaci i prijatelji su uzalud pokušavali da ih uteše.

Milenko nam je rekao da je preksinoć plakao kao malo dete kad je saznao šta se desilo.
- Te večeri su pošli kod mog sestrića u Čajetinu. Bilo mi je čudno što se nisu javili da su stigli. Mog sina Marka je tad pozvao jedan drug i rekao mu da je gužva kod mosta kod Šljivovice i da je bio neki udes - priča očajni Milenko.

Odmah je, kaže, pozvao Marijanu, ali mu se nije javila.
- Zvali smo i Milana, ali ni on se nije odazivao. Onda sam pozvao sestrića, kazao mi je da još nisu stigli u Čajetinu. Krenuo sam ka mestu udesa, strahovao sam da im se nešto desilo... Kad sam stigao tamo, video sam dva slupana automobila na putu, ali nisu bili bele boje, pa sam na trenutak osetio olakšanje. Onda sam malo dalje, pored puta, video beli auto. Prišao sam i video sam zetovu glavu kako viri iz kola, a onda i plavu kosu moje ćerke. Unuče nisam zatekao, rekli su mi da je odvezen u bolnicu, i da je u veoma teškom stanju. Zaplakao sam kao dete, javio sam ženi šta se desilo... - priča Milenko.

Privatna arhiva/Informer

Odgajila ga tetka

Inače, Marijana i Milan su sa sinom koristili dve kuće - jedna je kuća Milanove tetke u Šljivovici, nedaleko od Petrovića, a drugu su sagradili u Kremnima.
- Milana i jednu njegovu sestru su još kao decu usvojili njihovi tetka i teča, koji su živeli blizu nas. Otac im je umro kad je bio veoma mlad. Bio je mladić za primer... A moj unuk Aleksandar stalno je dolazio ovde kod nas i igrao se... Bio je posebno vezan za moju suprugu Milku. Išao je u peti razred osnovne škole u Kremnima - priča Milenko.
On nije znao da nam kaže kad će biti sahrana, jer čekaju da Milanova majka doputuje iz Francuske. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaske

pre 7 godina

I sta sad da oduzimate dozvole bez prava ponovnog polaganja na vreme svi bi bili zivi.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija