• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

17.04.2017

22:00

(VIDEO) MISTERIOZNA SMRT SUPRUŽNIKA U HOLANDIJI: Imena ubijenih još uvek tajna, pominju se Čikarići?!

Vesti

(VIDEO) MISTERIOZNA SMRT SUPRUŽNIKA U HOLANDIJI: Imena ubijenih još uvek tajna, pominju se Čikarići?!

Podeli vest

Indentitet muškarca i žene, poreklom iz Srbije, koji su živeli u holandskom gradu Midelburgu, a pronađeni su mrtvi u petak 13. aprila u devet kilometara udaljenom gradiću Dišuku, i dalje nisu zvanično saopštena

Kako je u ponedeljak rekao Zakari Njumark, novinar portala nltimes.nl, koji je prvi objavio vest o zločinu, holandska policija ne želi da objavi imena žrtava, supružnika, jer imaju petoro dece, od kojih je dvoje maloletno, pišu Večernje novosti

- Policija je zasad jedino saopštila da je reč o 43-godišnjem muškarcu i 39-godišnjoj ženi - rekao nam je Njumark. - Njihova beživotna tela su pronađena u "mercedesu" u šipražju. Kraj jedne od žrtava pronađen je i pištolj, pa se pretpostavlja da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Policija je potvrdila da je žena nekoliko puta supruga prijavljivala zbog nasilja u porodici, kao i da je nekoliko organizacija učestvovalo u njihovom mirenju.

I komšije ovog para kažu da su imali buran brak i da je zbog njihovih svađa često intervenisala policija. Osim toga, susedi tvrde da je taj muškarac izdržavao kaznu u okružnom zatvoru i da je njegova supruga zatražila da mu sud zabrani da joj prilazi jer je, navodno, zlostavlja.

(VIDEO) HOROR U HOLANDIJI! Bračni par iz Srbije pronađen mrtav u šumi, o retrovizor "mercedesa" okačene BOKSERSKE RUKAVICE!

Par, kažu njihove komšije, ima troje odrasle dece, kao i jedno 13-godišnje i jedno trogodišnje dete. Oni su sada pod nadzorom holandskih državnih institucija. Posle pronalaženja žrtava u automobilu, holandski mediji su preneli da su o retrovizor njihovog "mercedesa" bile okačene bokserske rukavice. Na noge se digla cela policija, a mesto zločina je, u potrazi za bilo kakvim tragovima, snimano i helikopterom.

Iako policija još nije objavila sve detalje istrage, zasad je utvrđeno da su se muž i žena sastali u sredu uveče, kada su se uputili u šumu. Najpre se govorkalo da je par ubijen i opljačkan. Uviđaj na mestu zločina trajao je celog dana i završen je u petak oko 2.30 posle ponoći. 

NAJVEROVATNIJE PORODICA ČIKARIĆ?

Iako policija još ispituje okolnosti njihove smrti, nezvanično se pominje da je reč o porodici Čikarić poreklom iz Srbije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija