• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

18.04.2017

08:19

HOROR U SUBOTICI! Četiri dečaka silovala devojčicu (12), PRETILI DA ĆE JE UBITI AKO IH PRIJAVI!

Vesti

HOROR U SUBOTICI! Četiri dečaka silovala devojčicu (12), PRETILI DA ĆE JE UBITI AKO IH PRIJAVI!

Podeli vest

Subotička policija uhapsila je trojicu maloletnika od 14 i 15 godina zbog sumnje da su brutalno pretukli i silovali svoju drugaricu staru 12 godina, dok postoji sumnja da je u obljubi učestvovao i 12-godišnjak
Shutterstock

 

Ovaj stravičan zločin dogodio se prošle nedelje u jednom selu nadomak Subotice. Devojčica je o užasu koji je preživela ispričala svom ocu, koji ju je potom odveo u policijsku stanicu.

Inspektorima je navela da su je fizički i seksualno zlostavljala četvorica dečaka, čija imena nije znala jer ih je prvi put videla i upoznala tog dana.

- Prema prvim saznanjima istrage, devojčica se vraćala iz škole sa dve drugarice, koje su je pozvale da svrate u jedno naselje u kome ih čekaju njihovi drugovi. Ona je pristala iako ih nije poznavala, ne sluteci šta je čeka - rekao je sagovornik Srpskog telegrafa.

Navodi da je u početku sve bilo u redu, ali da su posle nekog vremena drugarice otišle i ostavile devojčicu samu s dečacima.

- Da li su se posvađale ili se nešto drugo desilo, treba da pokaže istraga. Tek, devojčica je ostala okružena dečacima koji su iz čista mira počeli da je zlostavljaju. Usledio je pravi horor - rekao je izvor i dodao:

- Udarali su je nogama i rukama po telu, po glavi, a potom su počeli i da je pipkaju. Tu se nisu zaustavili. Zapretili su da će je ubiti ako ih prijavi, ali devojčica nije mogla da sakrije svoje povrede i traume, pa je ispričala ocu šta joj se desilo.

Žrtva je upućena na pregled, gde su joj utvrđene brojne povrede po čitavom telu, a policija je veoma brzo identifikovala napadace, koji su priznali zverstvo koje su počinili.

- Privedeni su A. B. (14), I. H. (15) i P. S (15). Iz policijske stanice dalje su privedeni sudiji Višeg suda u Subotici.

Prema krivičnom zakonu Republike Srbije, uhapšeni maloletnici se terete za obljubu, za šta je predviđena zatvorska kazna od tri do 12 godina.

Medutim, pošto je krivično delo izvršeno nad maloletnicom, a to je učinilo više lica na naročito svirep i ponižavajući način, preti im od minimum pet do maksimalnih 15 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 7 godina

Bacaj skotove u zatvor na makimalnu kaznu pa da 15 godina okopavaju kukuruz i istovaraju ugalj ... Današnja deca su velikim delom kompletno van kontrole jer zbog silnih "dušebrižnika" za prava dece izgleda više ni roditelji nisu u stanju da ih dovedu u red, sve i da žele

Jedino pravedno

pre 7 godina

Nakon 15 godina teške robije, otac djevojčice treba da ih pošalje pod ilovaču!

nekad i sad

pre 7 godina

i u titovo vreme je bilo redaljki.'" drugarice", namame naivnu, i ostave je na milost i nemilost, tadasnjim nazovi mangupima. redaljka je bila obavezna, ali skoro nikad prijavljena. zbog sramote. na zalost i danasnja deca imaju jos bolji uvid u rani seksualni zivot, prvo zahvaljujuci internetu, a i televiziji. razni rijalitiji su sasvim dobar uvod za sve. necu ih pominjati jer su novine pune slika, i opisa skaradnih desavanja u istim. otisli smo u aut ! zao mi je devojcice jer ce imati traumu za citav zivot, bez obzira sto su to bili momci malo stariji od nje.

Fosil

pre 7 godina

Zatvori djubrad i baci kljuc ! Od njih , nece biti nikakve vajde , ni za 50 godina , kad su jednom silovali , to ce da rade i u buducnosti , jer "silovatelj jednom za navek" !!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija