• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

19.04.2017

08:36

DRAMA U BEČU! Srbin pokušao da zadavi rođaku na Vaskrs, ZA NAPAD MU PLATIO NJEN OTAC!

Vesti

DRAMA U BEČU! Srbin pokušao da zadavi rođaku na Vaskrs, ZA NAPAD MU PLATIO NJEN OTAC!

Podeli vest

Srbin (43), čije ime nije otkriveno, pokušao je u nedelju, na Vaskrs u Beču da zadavi sopstvenu rođaku po naredbi njenog oca

Muškarac je napao svoju rođaku (38), takođe srpskog porekla, ali je ona ipak uspela da ga savlada tako što ga je udarilo vazom u glavu, pišu brojni austrijski portali, pozivajući se na novinsku agenciju APA. Nakon toga pozvala je policiju i Hitnu pomoć.

Srbin je nakon neuspešnog napada odveden u Urgentni centar sa teškim povredama glave u prisustvu policije, ali je van životne opasnosti

Drama se dogodila u ženinom stanu u bečkom okrugu Birgitenau. Prema informacijama sa kojima policija za sada raspolaže, muškarac je prošlog četvrtka stigao u Beč u posetu rođacima. Pretvarao se da je došao da sa najbližima proslavi najveći hrišćanski praznik Vaskrs, posebnu pažnju poklanjajući rođaki koju je nameravao da ubije. Ona mu je, čak, dopustila da prespava kod nje.

Na Vaskrs se, međutim, situacija dramatično promenila. Negde oko 17 sati, muškarac je otkrio svoje prave namere i napao ženu. U rvanju koje je usledilo, Srbin je umalo uspeo u svom zločinačkom naumu, ali je u poslednjem trenutku onemogućen u tome. Žena je, naime, dohvatila vazu sa stola kraj kog ju je davio, i njome tresnula napadača, koji se onesvestio.

Portparolka lokalnog tužilaštva Nina Busek rekla je novinskoj agenciji APA da se za sada razmatra da li će ingerenciju nad slučajem imati gradski ili Regionalni krivični sud. Ta odluka biće doneta do kraja nedelje.

- Već smo zahtevali pritvor za osumnjičenog - rekla je Busek agenciji.

Iz svedočenja osumnjičenog i žrtve došlo se do saznanja da je monstruozni zločin zapravo "naručio" žrtvin otac s kojim je ćerka bila u lošim odnosima.

Otac je navodno napravio ugovor sa rođakom i platio mu za ubistvo koje srećom nije bilo uspešno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sloba

pre 7 godina

srbija se malo po malo preseljava u bec od sarajeva i bosne i hercegovine nekada bec danas postaje meka srpskie imigracije u potrazi za lebom nadam se da nece ispasti kada se dovoljan broj naseli da je i bec srpski grad nekolko i crkvica je vec nikolo u kojima sede bradonje nisu velike ni stare kao na kosovu al nicu malo po malo sve ide kao po loju

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija