• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2017

12:01

UPAO U KABINET GRADONAČELNIKA I PORUČIO DA ĆE IH SVE POČISTITI: Za sve su krive jagode!

Vesti

UPAO U KABINET GRADONAČELNIKA I PORUČIO DA ĆE IH SVE POČISTITI: Za sve su krive jagode!

Podeli vest

U kabinet gradonačelnika Slobodana Milenkovića Vranja upao je neimenovani muškarac (50) i pretio pretio prvom čoveku Vranja, ali i predstavnicima lokalne samouprave i službenicima koji su se tu zatekli jer je njegovom sinu napisana prekršajna prijava zbog prodaje jagoda van pijace

  

Policija je potvrdila da je došlo do o incidenta u Milenkovićevom kabinetu, ali nije želela da otkriva više detalja uz obrazloženje da je rad na slučaju u toku.

Kako saznajemo, nezadovoljni muškarac je u kabinetu gradonačelnika pretio Ivici Taškoviću, načelniku komunalne policije, zatim Nenadu Antiću, zameniku gradonačelnika Vranja i Dušanu Aritonoviću, načelniku GU. Na tapetu ljutitog Vranjanca bio je i radnik obezbeđenja.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

Nazvanično saznajemo da je muškarac poručio Milenkoviću da će ih "očisti sve", od načelnika komunalne policije, komunalne patrole, pa do gradskih čelnika.

U trenutku pretnji u kabinetu su bili Ivica Tašković, Nenad Antić i radnik obezbeđenja.

Tašković je bio i na terenu kada je komunalna policija napisala prijavu zbog vanpijačne prodaje jagoda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 7 godina

PROPISI SU TU DA SE POŠTUJU A ROBA SE PRODAJE NA PIJACAMA I PILJARAMA. KAZNE TREBA DA BUDU OŠTRIJE ZA ULIČNU PRODAJU. I JA IMAM JAGODE ALI IH PRODAJEM PO PROPISU: NA PIJACI, U PILJARAMA ALI SVOJIM MUŠTERIJAMA ČAK I KUĆI NOSIM. VIŠAK NAKUPCIMA.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17