• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

21.04.2017

12:49

EVO KOGA SE JEDINO BOJAO ZEMUNSKI KLAN! Zbog jedne otmice su jedva sačuvali ŽIVE GLAVE!

Vesti

EVO KOGA SE JEDINO BOJAO ZEMUNSKI KLAN! Zbog jedne otmice su jedva sačuvali ŽIVE GLAVE!

Podeli vest

Zemunski klan je mogao da prestane da postoji i pre ubistva Zorana Đinđića i to zbog odluke da otmu pogrešnog čoveka

Pripadnici kriminalnog Zemunskog klana, koji su osuđeni na višegodišnje robije, finansirali su se između ostalog i time što su otimali ljude i tražili otkup.

U javnosti se već zna o otmicama Milije Babovića i Miroslava Miškovića, ali se ne zna da su Zemunci oteli Kineza koji je u svojoj domovini opasan kriminalac, a rođak je visokog člana Komunističke partije.

Zemunci su mislili da bi otmicom Šena, koji je u Beogradu prikupljao reket od kineskih prodavaca, mogli da zarade nekoliko miliona evra.

Nakon što su ga nekoliko dana mrcvarili zarobljenog, shvatili su da su zarobili previše krupnu zverku zbog kojih i njihovi životi mogu biti ugroženi.

Posle otmice Šena, bilo je dovoljno da se okrene nekoliko brojeva i da se Zemuncima da do znanja da su  ulovili "zverku" koju odmah moraju da puste ukoliko ne žele osvetu iz Kine.

Jutjub

Kina je potom poslala svoje agente službi bezbednosti koji su imali nalog da oslobode svog državljana i ako treba i likvidiraju otmičare.

Shvativši da nemaju kud, Zemunci su previli rane Šenu odveli ga u luksuzni apartman koji su mu plaćali sve dok se nije oporavio.

Više meseci posle tog događaja, Zemunci su se krili po svojim štekovima u strahu od odmazde, dok su usput pazili da Šen dobije najbolju moguću brigu i sve što mu zatreba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Grof Vronski

pre 7 godina

Prpe su ti kao popovi ! Od velike prpe ima još veće prpe....

Mile

pre 7 godina

Zemunski klan je imao ljude iznad njih i oni su tvorevina tih ljudi. Niko nije više nije naivan da veruje u priču da su se sami organizovali.

djordje delic

pre 7 godina

Mafija iz Medvedje, buzdovani koji su se osilili i oteli kontroli. Znamo kako su zavrsili

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija