• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.04.2017

15:29

(VIDEO) SESTRIČINA UBIJENE RADE: Kumila sam Božu, tečo nemoj da puštaš krv, ali to ga nije sprečilo!

Vesti

(VIDEO) SESTRIČINA UBIJENE RADE: Kumila sam Božu, tečo nemoj da puštaš krv, ali to ga nije sprečilo!

Podeli vest

U Golupcu se danas dogodio zločin kakav se ne pamti. Božidar Dačić ubio je troje ljudi, četvrtu osobu je ranio, da bi na kraju i sebi presudio. Jedna od stradalih je i njegova supruga Rada, koja je u kobnom trenutku pokušala da se sakrije u kuću svoje sestričine. Međutim, nesrećnoj ženi ni to nije pomoglo...

Kada je videla da joj je sin ubijen, Božidarova supruga je pobegla u kuću svoje sestričine i zaključala se.

Radina sestričina Verica Đokić pokušala je da spreči ovaj zločin. Pogledajte na snimku i pročitajte šta je ona rekla za Informer:

(VIDEO) STRAVIČAN PRIZOR! Leš ubice iz Golupca i dalje leži u dvorištu CRKVE!

- I kaže 'sad ću da je ubijem, sad ću da je ubijem'. Viče 'ona je tu', ja kažem 'nije tu' i gurnem ga i kažem 'nemoj tečo', a on krupan čovek...ne mogu da ga savladam. Kažem 'nemoj tečo da mi puštaš krv u kući, molim te ko Boga'. Kumila sam ga, ne znam šta sam mu sve rekla, jer ja u tom momentu nisam znala da je on već nekoga ubio. U nekom trenutku on je došao do astala, ja postavim ruku, ne dam mu da prođe, kad on izvadi pištolj - priča sestričina Božidarove pokojne supruge i dodaje da on ni u jednom trenutku nije uperio pištolj u nju.

(VIDEO) OČEVIDAC KRVAVOG PIRA U GOLUPCU: Boža mi je rekao: Sve sam ih sredio, idem sad u crkvu da se i ja ubijem!

Printscreen You Tube

- Kada sam videla pištolj, morala sam da ga pustim...U tom trenutku pojavila se njegova žena koja ga je preklinjala da ne čini zlo, ali on ju je odgurnuo i rekao 'ku*vo jedna, to je sve zbog tebe, mrtav ti je sin i brat, sad ćeš i ti! I onda je puklo (opalio je iz pištolja), ubi je i izađe iz kuće - prisetila se Đokićeva krvavog pira koji se odigrao u kući.

Poslednje reči su mu bile:

- Tebe nisam hteo da ubijem, ti mi nisi ni za šta kriva! - ispričala je sestričina Božidarove pokojne supruge novinarima Informera.

Pogledajte video:

 

 


(FOTO) OVO JE UBICA IZ GOLUPCA! Evo kako je Božidar Dačić POUBIJAO SVOJE ROĐAKE!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija