• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

25.04.2017

15:27

MONSTRUM IZ BARIČA pre nezapamćenog MASAKRA BIO U JABUKOVCU, selu poznatom po CRNOJ MAGIJI!

Vesti

MONSTRUM IZ BARIČA pre nezapamćenog MASAKRA BIO U JABUKOVCU, selu poznatom po CRNOJ MAGIJI!

Podeli vest

Rade Marjanović, brat od tetke surovog ubice, kaže da je Božidar otišao u ovo selo, poznato po masovnom ubistvu koje je počinio Nikola Radosavljević, baš nekoliko dana pre nego što je i sam počinio masakr i svoju porodicu zavio u crno

Meštani Bariča su još u šoku nakon jučerašnjeg krvavog pira Božidara Dačića (77), koji izvršio strašni porodični masakr, je ubio suprugu Radu (76), sina Miroslava (57) i šuraka Pavla Živkovića, a snaju Goricu (55) ranio. Zatim je u dvorištu crkve pucao sebi u glavu. Do stravičnih ubistava je došlo zbog svađe oko imanja sa sinom i njegovom ženom, a zatim i sebi presudio.

Poslednje reči monstruma iz krvave sobe u Bariču: "Majku ti j***m, ti si za sve kriva! Da znaš samo da su ti sin i brat mrtvi!"

Zoran Sinko

Stanovništvo okolnih mesta i Bariča su već počeli da šuškaju o ukletosti tih sela.

Naime, Božidar je nekoliko dana pre ovog trostrukog ubistva i samoubistva otišao u Jabukovac, u blizini rumunsko-srpske granice, ispričao je Dačićev brat od tetke, Rade Marjanović.

Niko ne zna kojim poslom je Božidar tamo išao, niti šta je radio.

Ovo selo, inače je poznato po masakru koji se u njemu dogodio 2007. godine, kada je duševni bolesnik Nikola Radosavljević ubio je devetoro ljudi!

Arhiva

Radosavljević je tada pretukao svoju suprugu, a zatim skočio u bunar s namerom da izvrši samoubistvo. Međutim, njegov komšija ga je izvukao iz bunara i pružio mu pomoć. Posle nekoliko minuta, Radosavljević je otišao do svoje kuće i uzeo pušku, pa ubio devetoro ljudi. Danas se leči na psihijatriji, ali i dalje tvrdi da je to učinio pod dejstvom vradžbina.

 

 

Meštani Bariča i Dačićeve komšije kažu da niko nije uspeo da sazna zbog čega je Božidar otišao u ovo selo baš nekoliko dana pre nego što je i sam počinio masakr i svoju porodicu zavio u crno.

Ovaj kraj je poznat po verovanju u crnu magiju, pa mnogi meštani žive u strahu, sumnjajući da je Božidar omađijan prilikom odlaska u Jabukovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vesna pesko

pre 6 godina

vesna rivas opravdano odsutna.nasa prorocica glumica pevacica zvezda rijaletija na ovo pitanje zna najbolji odgovor.ako g.maric se seti dobro bi bilo da vesna malo bolje objasni ovaj zlocin i pronaddje sta bese uzrocnik ove porodicne tragedije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija