Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.04.2017

09:30

PET DEVOJČICA BRUTALNO PRETUKLO DRUGARICU (16)! Novo vršnjačko nasilje među učenicama u Lebanu!

Vesti

PET DEVOJČICA BRUTALNO PRETUKLO DRUGARICU (16)! Novo vršnjačko nasilje među učenicama u Lebanu!

Podeli vest

Pet učenica Tehničke škole u Lebanu brutalno je u utorak uveče pretuklo svoju drugaricu (16) iz gimnazije u ovom gradu, saznaje Informer

Prošle noći skoro uopšte nije spavala, a ruke joj se neprestano tresu
Otac pretučene devojčice

Devojčice su u utorak u večernjim satima u Ulici cara Dušana, preko puta gimnazije, presrele devojčicu, opkolile je bez reči i tukle naočigled prolaznika!

- Moju ćerku je opkolilo nekoliko devojčica, s njima je bio i jedan dečak, ali je on nije tukao, već je samo mirno posmatrao. Jedna od njih joj je držala ruke, druga ju je pesnicama udarala po licu, a treća joj čupala kosu. Moje dete je vrištalo, niko od prolaznika joj nije pomogao - priča uznemirena majka pretučene devojčice.

Devojčica je zadobila modrice i podlive po telu i pod velikim je stresom, zbog čega će, kako kažu njeni roditelji, morati da potraže pomoć stručnjaka.

GIMNAZIJA: Borimo se protiv nasilja

- Žalimo zbog nasilja, nanetih povreda, pretrpljenih bolova, kao i strahova koje žrtva, naša učenica, oseća. Mi kao škola učinićemo sve da se ovakve situacije i nasilje ne ponove - kaže direktor Dragan Đorić.

- Mnogo se uplašila i potresla. Prošle noći skoro uopšte nije spavala, a ruke joj se neprestano tresu. Nije ni u školu otišla i neće ići dok joj se modrice ne povuku i dok se ne smiri, a potražićemo i pomoć školskog psihologa - priča devojčicin otac.

Kao saznajemo, prebijanju devojčice je prethodila njihova svađa na Fejsbuku oko jednog dečaka.

- Jedna od tih devojčica što su tukle moju ćerku se valjda zabavlja sa nekim dečkom koji je slao poruke mom detetu. Ta devojčica to valjda nije mogla da podnese i posle prepiske na Fejsbuku smislila je da sa drugaricama prebije moju ćerku... Pa to je strašno - zabrinuto priča majka.

Slučaj je, kako je potvrđeno Informeru, prijavljen policiji, ali je još uvek nepoznato da li je protiv maloletnika ili njihovih roditelja i staratelja pokrenut zvanični postupak.

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 6 godina

na silu se odgovara silom , samo zbog \"zapadnih vrednosti\" vaspitanje i ne postoji , sada rastu neodgojene budale slika i prilika roditelja\n

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija