• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.05.2017

10:59

ZORAN MARJANOVIĆ ZNA KAD ĆE UHAPSITI JELENINOG UBICU: Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani ODBROJANI!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ ZNA KAD ĆE UHAPSITI JELENINOG UBICU: Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani ODBROJANI!

Podeli vest

Suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže da su zločincu koji je mučki ubio njegovu ženu dani odbrojani!

Zoran Marjanović, suprug zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže da su zločincu, koji je tačno pre godinu i mesec dana oduzeo život njegovog supruzi, dani odbrojani.

Marjanović je sinoć na svom Fejsbuk profilu postavio status u kojem ističe da ne treba niko da sumnja u rad policije i da je neophodno samo još malo strpljenja do rasvetljenja zločina.

ZORAN MARJANOVIĆ ZA INFORMER: Jelena je imala udvarače, možda ju je neki od njih ubio!

- Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani odbrojani, dajte maksimalnu podršku Srpskoj policiji i vrhunskim inspektorima trećeg odeljenja - napisao je Zoran.

 

 

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je u subotu, 2. aprila 2016. godine oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka.

ZORAN MARJANOVIĆ PRIZNAO NA SUDU: UGOVARAO SAM SEKS sa Radom Matić 34 dana posle Jelenine smrti!

ZORAN MARJANOVIĆ SKROZ PROLUPAO: Moja majka ne ide na groblje zbog PRADEDE SOLUNCA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
faca sve govori

pre 6 godina

Na ovom pucenju zavide mu sve nase praznoglave devojke sto upraznjavaju isto to.\n

Hrid

pre 6 godina

Kakvu poruku saljes?Zar nije licemjerno od tebe da se bojis za dijete(tjelohranitelji)a ovdje dijete stavljas u prvi plan i to sliku u ruci drzi zenska osoba???Cemu dijete izlazes javnosti?Za normalnog oca ovo je nenormalno!

Stole

pre 6 godina

Samo da to ne bude neko neduzan, a da se pravi ponovo izvuce!

Vlah alija

pre 6 godina

Dokle misli da se pravi budala pa valjda je svestan da je on glavni osumlječeni

mostarac

pre 6 godina

Samo zena na zenu moze da udari.... pa saberite dva i dva....

tony

pre 6 godina

Kako to sad odjednom za koje su ubice a pre se pricalo da je jedan ubica,Ja licno mislim da je pokojna Jeca ubijena na drugo mesto a bacena tu pored vode.Jer da je ona ubijena tu bilo bi puno krvi po travi na zemlju u po neko zbunje´jer je nemoguce ukloniti se tragove krvi.

ZN

pre 6 godina

"Jelena je imala udvarače"... normalno za ovako lepu ženu. Što ne znači da nije bila dobra, odana i verna žena i nežna majka posvećena porodici. Ljubomora je teška i opasna bolest.

Stole

pre 6 godina

Konacno se setio da posle godinu dana napise, da je stradala majka njegovog deteta: i to je tacno. Zaboravio je, da tu istu majku njegovog deteta nije ozalio ni kao covek, vec se mesec dana od njenog ubistva preusmerio na neku drugu, sasvim nebitnu osobu, i nasao "utehu" razmenjujuci lacidne poruke! E moj ozalosceni tako se ne zali osoba koju si "voleo" no-no!

goga

pre 6 godina

zorane dani su ti odbrojani zato te i hvata panika nesto si se mnogo uznemirio u poslednje vreme

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija