• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

03.05.2017

08:14

MIGRANT SMRSKAO GLAVU PROSTITUTKI?! Svi detalji JEZIVOG ZLOČINA kod Železničke stanice u Beogradu!

Vesti

MIGRANT SMRSKAO GLAVU PROSTITUTKI?! Svi detalji JEZIVOG ZLOČINA kod Železničke stanice u Beogradu!

Podeli vest

Ivana V. (37) nasmrt je pretučena u napuštenom vagonu, gde je pružala seksualne usluge, uglavnom migrantima. Veruje se da ju je neko od njih ubio, nakon čega je pobegao

 

Gola
Ivanino telo je bilo nago, sa smaknutim donjim vešom. Pretučena je drvenim štapom ili kocem

Prostitutka Ivana V. (37) iz Zemuna nasmrt je pretučena u jednom napuštenom vagonu kod Železničke stanice u Beogradu, gde je pružala seksualne usluge, uglavnom migrantima! Policija sumnja da joj je neko od njih drvenim štapom ili kocem smrskao glavu, nakon čega je pobegao!

Ivanino unakaženo telo nađeno je u nedelju ujutru, a pretpostavlja se da je ubijena tokom prethodne noći.

Telo nesrećne žene pronašao je mladić star oko 20 godina, koji je o tome obavestio policiju. On je detaljno saslušan, ali je utvrđeno da on nije imao veze sa Ivaninim ubistvom.

Ubistva prostitutki u Srbiji

1. 2. 2017. Danijel Vujić, zvani Komarac (47), osuđen je na 20 godina zatvora zbog ubistva transvestita Darka Vujanovića (40) u njegovom stanu u Ulici Nikodima Milaša u Beogradu. Nakon seksualnog odnosa Vujić je pokušao Vujanoviću da podmetne novčanicu od jednog dolara. Usledio je fizički obračun, koji je rezultirao ubistvom.
30. 12. 2015. Beživotno nago telo prostitutke Merime Redžepov (29) iz Novog Sada pronađeno je u iznajmljenom stanu u Ljermontovljevoj ulici u Novom Sadu. Ubica i bivši robijaš Mihalj Skivjani (58) uhapšen je nekoliko dana kasnije.
26. 5. 2010. Na ulazu u Novi Sad ubijena je Marica Nikolić (33), prostitutka iz Beograda. Sklupčano beživotno telo žene u šipražju prva je pronašla jedna od Maričinih "koleginica".

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, Ivana je u taj napušteni vagon dovodila mušterije - Avganistance, Pakistance i Sirijce, kojih u velikom broju ima u blizini mesta ubistva.

- Radnik "Železnica Srbije" kazao je policajcima da je viđao Ivanu kako ulazi u taj vagon sa migrantima. Zločin se najverovatnije dogodio u noći između subote i nedelje. Zaposleni u "Železnicama" poslednji put su videli Ivanu u subotu, nešto pre ponoći. Šetala je između perona. Sutradan je nađena mrtva - dodaje naš sagovornik.

Skretničari su ispričali policajcima da Ivana nikad nije želela da im kaže svoje ime, iako bi im se javila u prolazu.

- Pitali su je ko je i šta radi u tim napuštenim vagonima, ali nije htela o tome da priča. Rekla je da njeno ime nije bitno. Ipak, ispričala im je kratko da je iz Zemuna i da ju je otac izbacio iz kuće - kazao nam je naš izvor.

Inače, telo nesrećne žene je pronađeno nago, sa smaknutim donjim vešom.

- Pretučena je najverovatnije nekim drvenim štapom ili kocem. Imala je povrede po čitavom telu, a smrtonosni udarci su bili po glavi. Oružje kojim je počinjeno ubistvo pronađeno je pored tela i poslato je na veštačenje, a leš je prebačen na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

 

 

Što se ubice tiče, pretpostavlja se da joj je smrskao glavu nakon što je odbio da plati za seksualne usluge. Moguće je i da mu je ona pripretila u nekom trenutku, što ju je koštalo života. Strahuje se da je taj migrant odmah posle zločina, u okrilju noći, pobegao, a možda je do sada čak i napustio Srbiju. N. Š.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djole

pre 6 godina

Niko nije zaslužio da skonča na ovakav način,samo nastavite da pružate utočište toj gamadi!Nisam ksenofob ali to što se migrantima toleriše u Srbiji u njihovm zemljama bi ili zaglavili debelu robiju ili bi ih kamenovali!Orban je dao perfektan primer kako se izlazi na kraj sa njima,a mi ih tetošimo kao da su nam iz oka ispali!!

Abe

pre 6 godina

Gde je sad država. Ona ih samo tetoši, i vodi računa o njima više no o svojim građanima. Dok ogroman broj građana Srbije gladuje, država vodi računa da migranti imaju kvalitetan smeštaj i samo se gomilaju u Srbiji, i naravno već po ko zna koji put izazivaju smrtnu opsnost ili nažalost smrt kao i sada. S njima napolje iz Srbije, u zemlje porekla pa neka tamo biju, dave i ubijaju.

u magnovenju

pre 6 godina

Centar Beograda je pun migranata. Zašto i do kad?

Kako Zante da je

pre 6 godina

....migrant u - pitanju!? Obdukcija jos Nije zavrsena, ceka se da nestanu tragovi? Ili ce biti, Kao bezbroj puta do dada. Ubica poznat policij., hapsenje u ponedeljak, a o svemu vise za 10 godinna....

xx

pre 6 godina

e sad ubijajte se braco , stigli migranti , bar ce se znati ko nas ubija! sad mozemo i cede jovanovice da potamanimo - migranti su tu!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17