• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

03.05.2017

15:03

BRUTALNO NAPALI TURISTU! Japanca tukli u Nišu i oteli mu telefon vredan 500 evra!

Vesti

BRUTALNO NAPALI TURISTU! Japanca tukli u Nišu i oteli mu telefon vredan 500 evra!

Podeli vest

Trojica za sada nepoznatih razbojnika, opljačkala su sinoć u centru Niša japanskog turistu T.N. (47), kome su oteli mobilni telefon "ajfon" vredan oko 500 evra

Divljački napad na turistu desio se 2. maja oko 19.45 časova na raskrsnici ulica 7. jula i Svetosavske.

- Trojica razbojnika prišla su japanskom turisti i preteći mu batinama zatražili novac od njega. Pošto nije hteo da im da pare, uhvatili su ga za ruke i pokušali da mu otmu torbu i fotoaparat. Kada nisu uspeli u tome, jedan ga je šutnuo u stomak, i dok se Japanac savio zbog udarca, oteli su mu telefon "ajfon" iz ruke i pobegli - kaže naš izvor.

Policija je potvrdila samo da im je događaj prijavljen, da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu i da se intenzivno traga za počiniocima.

U Niš, koji iz godine u godinu dolazi sve više turista, u poslednje vreme primetno raste i broj posetilaca sa Dalekog istoka. Za prvomajske praznike u gradu se mogla videti veća grupa japanskih turista koji su obilazili kulturno-istorijske spomenike.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 6 godina

Sramota. Borimo se da se poveca broj turista koji dolazi u Srbiju i to se polagano i desava. E onda neke BARABE urade nesto ovako.

mostarac

pre 6 godina

U nas kad neko dirne turistu, ubijemo boga u njemu, a moj dragi Nis bi trebao isto to da uradi.... Pozdrav za Nislije moje drage.... i nislijke naravno, posebno za filipa kljajica 15, soliter na cosku...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija