• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.05.2017

12:40

DOBRO JUTRO, UBIO SAM DVOJE LJUDI, DOŠAO SAM IZ SRBIJE: Reči Friđaša Nađa zaledile sve u Osiječkoj bolnici!

Vesti

DOBRO JUTRO, UBIO SAM DVOJE LJUDI, DOŠAO SAM IZ SRBIJE: Reči Friđaša Nađa zaledile sve u Osiječkoj bolnici!

Podeli vest

Dobro jutro, došao sam prugom iz Srbije i udario sam se u koleno. Ubio sam dvoje ljudi u Srbiji. Ne znam. Valjda u afektu, možda sam bio pijan, rekao je osumnjičeni za dvostruko ubistvo Friđaš Nađ (52) medicinskoj sestri na prijemnom odeljenju osiječke bolnice, prenosi Jutarnji list

Hrvatski dnevnik navodi da je bio vidno iscrpljen i nije imao dokumente, kao i da je nakon dolaska policije, koja ga je pretresla, ustanovljeno da nije bio naružan.

Friđoš Nađ iz Svilojeva u Vojvodini se, podsetimo, sumnjiči da je 27. aprila u Doroslovu hicima iz vatrenog oružja ubio Roberta Hola (62), biznismena i bivšeg policajca i nepokretnu staricu Eržebet Štamfer (79), a njenu kćerku Rozaliju Kroh teško ranio.

List navodi da su u Srbiji znali da je osumnjičeni nakon ubistva pobegao u Hrvatsku, ali da hrvatske službe o tome nisu bile obaveštene.

Portparol osječko-baranjske policije Dario Premec potvrdio je da je tamošnja policija po dojavi iz KBC-a Osijek oko 6:30 sati u bolnicu zatekla nepoznatog muškarca bez dokumenata kojega su potom priveli. 

- Naknadno je utvrđeno da je reč o državljaninu Srbije rođenom 1965. godine, koji je u Hrvatsku ušao ilegalnim putem, pa je sada u toku postupak njegovog prisilnog udaljavanja iz Hrvatske, odnosno povratka u Srbiju - rekao je Premec.

Kako se pretpostavlja, uhapšeni je u Hrvatsku ušao na pružnom graničnom prelazu Bogojevo - Erdut, najverovatnije u toku noći, a onda je danima hodao prugom, usput se skrivajući kako bi se odmorio i prespavao, sve dok se u sredu nije pojavio u Osijeku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija