• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

04.05.2017

22:16

KRVAVI PIR KOD BUJANOVCA: Ubio suprugu i taštu, ranio dvogodišnju ćerkicu!

Vesti

KRVAVI PIR KOD BUJANOVCA: Ubio suprugu i taštu, ranio dvogodišnju ćerkicu!

Podeli vest

U nezapamćenom ubistvu koje se dogodilo na putu Bujanovac – Gnjilane kod sela Lučane Goran Petrović (24) ubio je svoju nevenčanu suprugu Jovanu Ivanović (21) i njenu majku Dušicu Ivanović (42), dok je maloletna ćerkica koja se takođe nalazila u automobilu povređena i transportovana za Niš

Ubistvo se prema informacijama iz policije desilo u noći između četvrtka i petka, a automobil se kretao iz pravca Niša ka selu Ranilug.

Detalji nisu poznati, jer je uviđaj kome su prisustvovali forenzičari iz Niša i Beograda trajao do kasno u noć. Niko nije zvanično mogao da potvrdi nagađanja da je ubica nakon krvavog pira, pošto je je pucao u dve žene pobegao sa mesta zločina. U policiji nisu mogli da iznose detalje kako istraga ne bi bila ugrožena.

Kako nezvanično saznajemo jedna od žena je stradala na licu mesta, dok je druga izdahnula na putu do vranjske Bolnice

U Višem javnom tužilaštvu kažu da će više detalja o ovom nezapamćenom porodičnom ubistvu u ovom kraju imati nakon završetka kompletnog uviđaja.

Razlog za ovo dvostruko ubistvo je nepoznat, ali je kako saznajemo u Ranilugu Petrović od ranije poznat policiji. Naime on se tereti za više obijanja kuća, kao i pljačku benzinske pumpe u selu Šilovo, kada ga je policija identifikovala, ali je uspeo da pobegne i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je živeo u Nišu i da je krenuo u posetu roditeljima na Kosovu.

Mladi bračni par je imao i ranije razmirice, navodno su se prema rečima meštana i rastajali, pa ponovo mirili zbog ćerkice, ali niko ne može da veruje da je Goran ubio dve žene. Motiv ubistva je i za one koji rade istragu i dalje enigma


DETE OPERISANO I VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Dvogodišnje dete koje je povređeno u pucnjavi operisano je na Klinici za dečju hirurgiju niškog Kliničkog centra.

- Dete je primljeno na našu kliniku posle oko 22 časa. Devojčica je operisana i nije u životnoj opasnosti. Dete ima prostrelnu ranu desne nadlaktice, kaže za Novosti dr Dragoljub Živanović pomoćnik direktora Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 6 godina

Dali je to pocela cistka siptarskih krvnika nad srbima ? Uhapsiti ih pod hitno i na Terazije sa njima !!!!!!!!!! Vucicu reaguj - oko za oko zub za zub !!!!!!!!!!!!!!!!

lecite se

pre 6 godina

Alo krvozedni slepci, jel treba da vas vodimo kod veterinara?

zzex

pre 6 godina

alo bre kakav rat kakvi sipci sta je vama ljudi ubio lik tastu i zenu a zamalo i dete.Sto huskate na rat vi koji ste rat videli na filmu!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija