• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

15.05.2017

16:20

(FOTO) UŽASNA NESREĆA U NIŠU! Dečaka (16) udario automobil dok je prelazio ulicu, na mestu ostao mrtav!

Vesti

(FOTO) UŽASNA NESREĆA U NIŠU! Dečaka (16) udario automobil dok je prelazio ulicu, na mestu ostao mrtav!

Podeli vest

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila danas oko 14.40 sati na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu poginula je jedna osoba. Kako nezvanično saznajemo, život je izgubio maloletni mladić (16)

Prema najnovijim informacijama, automobil "folksvagen polo" zakucao se u banderu, a maloletnik je poginuo na licu mesta!

Udes se desio kod Centra za obuku pasa kasarne "Knjaz Mihajlo".

Momak je izašao iz autobusa i krenuo da pređe Bulevar. Naleteo je polo, vozač je pokušao da ga izbegne, pa se zakucao u banderu – ispričali su očevici.

Informer

Vozač je, kako kažu očevici, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u banderu nakon što je prethodno usmrtio momka. Prema prvim informacijama, vozač je prošao bez povreda. 

Majka pokojnog mladića je trenutno na licu mesta, krši ruke i vrišti: Kako ću ja bez mog sina?!

Jeziva scena u Nišu produžava agoniju porodice, okupljaju se rođaci, kako bi utešili roditelje.

Informer
Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 6 godina

Au bre ima li dana da neko ne pogine ???????? Ko i kako se vozi u Srbiji ! Nigde pesacki prelaz a mesto naseljeno !!!!!!!!!!!

Koja

pre 6 godina

Šta reći? Trenutak nepažnje i tragedija. Jedan mladi život se prerano ugasio. Tuga. n

Nemanja

pre 6 godina

Niko i nigde u svetu ne vozi bas tacno po propisu,ni ja, i svi vozimo makar malo brze,nekih mozda 10 km/h preko. Neznam koliko je vozio ovaj vozac i velika je tragedija sto se ovo desilo. U Srbiji pesacki prelazi ne pomazu mnogo,jednostavno vise semafora sa kamerama ugraditi. Velika tuga,jadan momak sto je nastradao,jadni njegovi roditelji a i jadan ovaj vozac sta ga snaslo. Ne krivim nikog,sam vozim auto i svakom moze ovo da se desi,jednostavno velika tragedija gde je jedan mladi zivot na svom pocetku ugasen. Iskreno saucesce porodici nastradalog deteta :(

re

pre 6 godina

..ovo su svakodnevne saobraćajne tragedije u srbiji najčešće zbog saobračajne nekulture...ne znam šta je tačan problem za ovolike žrtve ali pešački prelaz je namenjen za pešake i sve dok pešak ne pređe na drugu stranu...u čemu je problem?!...ima li pitanja?!...ne možeš prolaziti autom pored pešaka na 1 milimetar od njega...ako je zona za brzinu do 60 km/h ne može se voziti brže ili napr 40km/h...da vidimo razliku između zelenog, žutog i crvenog svetla...jer ne kreće se autom na žuto već na zeleno svetlo...znam da je teško shvatiti ali biće lakše sledeći put...

VOJISLAV

pre 6 godina

saucesce decakovoj porodici ,,,, ali za ubuduce i mi sami smo krivi sto neucimo decu da iz autobusa ne pretrcavaju ulicu i dosta drugih gresaka i sama deca naprave dok jednog nema drugi truli u zatvoru neko krv neko nije kriv,,,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija