• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kocić

16.05.2017

22:43

UDARIO GA INFARKT ZA VOLANOM AUTOBUSA? Misteriozna smrt ISKUSNOG VOZAČA na autoputu kod Budimpešte!

Vesti

UDARIO GA INFARKT ZA VOLANOM AUTOBUSA? Misteriozna smrt ISKUSNOG VOZAČA na autoputu kod Budimpešte!

Podeli vest

Siniša Stanojević (60) imao je srčani ili moždani udar kad je autobusom naglo skrenuo i udario u putarski kamion kod Budimpešte, pri čemu je poginuo, a 16 putnika je povređeno

Siniša Stanojević (60) iz ražanjskog sela Smilovac, vozač paraćinskog autobusa "Eurolin", najverovatnije je dobio infarkt za volanom kad je u nedelju na autoputu kod Budimpešte udario u putarski kamion i nastradao. U ovom udesu povređeno je 16 putnika, od kojih dvoje teže, ali niko nije životno ugrožen.

40
godina je Siniša Stanojević (60) vozio autobuse

Čeka se autopsija

Direktor "Eurolina" Milan Ilić kazao nam je da su svi lakše povređeni putnici, njih 14, nastavili put ka Austriji, dok je dvoje zadržano na bolničkom lečenju u Budimpešti.

- Autopsija tela stradalog vozača biće obavljena narednih dana, ali na osnovu svih svedočenja i pokazatelja, njega je pogodio snažan srčani ili moždani udar u trenutku nesreće. Autobus je direktno i bez kočenja udario u parkirani kamion koji je izvodio radove na putu, i to naglim skretanjem, jer prethodno nije bio u toj traci. Sve ukazuje da je imao neki zdravstveni problem. Vozač nije bio umoran, oko Novog Sada je počeo da vozi, nije se žalio i nije bila noć. Prava sreća je da više ljudi nije teže povređeno - rekao je Ilić.

Inače, autobus kojim je upravljao Siniša, saobraćao je na redovnoj liniji od Rekovca kod Paraćina do Austrije, a on je na ovoj relaciji vozio godinama.

(VIDEO) UŽAS NA DRUMU U MAĐARSKOJ: Objavljen snimak stravičnog udesa u kome je poginuo vozač srpskog autobusa!

Sinišina supruga Vesna zato veruje da mu je pozlilo u vožnji, iako tvrdi da nije bio hronični bolesnik niti je uzimao bilo kakve lekove.

Telo će stići tek za četiri dana

Sinišina snaja Jadranka kaže da još nisu počeli pripreme za sahranu.
- Sinišini poslodavci su nam obećali da će učiniti sve da njegovo telo što pre dopreme u zemlju. Međutim, kako su nam objasnili, zbog procedure koja je neophodna u ovakvim situacijama, proći će najmanje četiri dana dok telo ne stigne u Srbiju - kazala je ona.

- Sledeće godine bismo proslavili 40 godina godina braka. Lepo smo se slagali, izrodili dva sina, obojicu oženili i dočekali petoro unučadi. Siniša je bio vredan čovek, obrađivao je tri hektara zemlje, čuvao pčele, a bio je vozač 40 godina. Duboko verujem da je dobio infarkt i da je to dovelo do nesreće. Međutim, još ništa pouzdano ne znam. Vlasnici firme u kojoj je radio su otišli u Mađarsku, nadamo se da ćemo od njih saznati kako je tačno Siniša stradao - priča ožalošćena žena.

Bio raspoložen

Sinišina snaja Jasmina kaže da je on u subotu došao s puta iz Salcburga, te da se čitavog dana igrao sa unučićima.

- Bio je lepo raspoložen, ništa nije ukazivalo da ima zdravstvenih problema. Igrao se s decom, obišao je pčele, jer je bio strastveni pčelar, a zatim otišao da spava, jer je tog jutra trebalo da ponovo putuje u Austriju. Da je nastradao u nesreći javio nam je jedan od suvlasnika "Eurolina". Osim da je poginuo, ništa drugo nije znao da nam kaže. Moj muž i dever su otišli do te firme da vide šta mogu da saznaju - navodi Jasmina.

TEŽAK UDES U MAĐARSKOJ! Poginuo vozač autobusa iz Srbije, povređeno 16 putnika!

Siniša je vozačku karijeru započeo u niškoj prevozničkoj firmi "Nišekspres", a u "Eurolinu" radi već 15 godina. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav

pre 6 godina

Iskreno saucesce porodici. Bio je jako dobar covek.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija