• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. I.

16.05.2017

19:03

DETALJI JEZIVE PORODIČNE TRAGEDIJE: Devojčica se ubila pred mlađim bratom i ocem, TATA IM DAO PIŠTOLJ DA SE IGRAJU!

Vesti

DETALJI JEZIVE PORODIČNE TRAGEDIJE: Devojčica se ubila pred mlađim bratom i ocem, TATA IM DAO PIŠTOLJ DA SE IGRAJU!

Podeli vest

Kristina A. (15) i njen brat Nenad (14) tražili od oca pištolj da pucaju u dvorištu. Otac jedva pristao, a devojčica uzela oružje i ispalila sebi hitac u glavu, naočigled njih dvojice

Kristina A. (15) iz negotinskog sela Malajnica ubila se u subotu pola sata iza ponoći pucajući iz pištolja sebi u glavu, naočigled oca Zorislava Đ. i mlađeg brata Nenada A. (14)! Deca su prethodno molila oca da im da pištolj da malo pucaju u dvorištu, ali kad je devojčica uzela oružje, iznenada se ubila, pred šokiranim ocem i bratom!

Zorislav je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Kristina se verovatno ubila zbog nesrećne ljubavi. Njene drugarice su mi rekle da je ona to najavljivala
Nenad A.

Prvi metak uvis

Nenad nam je ispričao da je kobne noći sa sestrom Kristinom bio napolju i da su se vratili kući oko ponoći. U to vreme njihova majka Lidija A. je spavala, a otac je bio budan.

- Na stolu u sobi bio je očev pištolj, pa ga je Kristina zamolila da nam ga da da malo pucamo. Otac je to odbio, pa je Kristina onda mene nagovorila da ga molim. Na moju molbu, otac je pristao, pa smo zajedno izašli stotinak metara ispred kuće da pucamo - priča Nenad.

Kristini je, kaže on, to bilo prvi put da uzima oružje u ruke.

STRAŠNA TRAGEDIJA KOD NEGOTINA! Tinejdžerka upucana u glavu, ispituju brata!

- Prvi metak je ispalila uvis, u mrak, prema šumi. Onda je upitala oca da li ima još metaka u pištolju. Kad joj je on odgovorio da je drugi metak već u cevi, ona je prislonila pištolj na slepoočnicu. Pomislili smo da se šali, ali ona je pritisla okidač i odjeknuo je pucanj. Metak je probio desnu i izleteo kroz levu slepoočnicu. Iz rane je šikljala krv dok je padala na zemlju... Ja sam se sledio, nisam mogao da verujem šta mi se dešava pred očima... Otac ju je odmah zgrabio, odneo do stepeništa, a potom ju je sa majkom odvezao u bolnicu u Boru - navodi Nenad.

Nesrećnoj devojčici, međutim, nije bilo pomoći.

Svi prošli poligraf

Izvor iz istrage kaže da su, nakon tragedije, svi članovi domaćinstva bili podvrgnuti poligrafskom ispitivanju u policiji i da se pokazalo da su svi govorili istinu o Kristininoj pogibiji. Uzete su im i "parafinske rukavice" kako bi se utvrdilo u čijoj je ruci bio pištolj u trenutku opaljenja, a rezultati se očekuju uskoro.

Nenad dodaje da se Kristina najverovatnije ubila zbog nesrećne ljubavi.

- Njene drugarice su mi rekle da je ona najavljivala da će se ubiti. Kažu da se Kristina nedavno posvađala sa momkom iz poljoprivredne škole u Bukovu kod Negotina, gde su zajedno išli. Znam da mu je Kristina skoro na Vajberu napisala "Htela sam da živim samo s tobom." To je bila poslednja poruka koju je napisala - ispriča je Nenad.

Krivična prijava

Izvor iz istrage potvrdio nam je da je Zorislav uhapšen i da se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti.

- Kristina je, prema prvim saznanjima, izvršila samoubistvo iz pištolja koji je otac Zorislav ilegalno posedovao. Reč je o pištolju TT, kalibra 7,62 mm. On to oružje nije držao van domašaja dece, štaviše, povremeno je čak i dozvoljavao sinu da koristi oružje, što je dečak i priznao policajcima - rekao je naš sagovornik.

Zorislav će danas biti priveden u Više javno tužilaštvo u Negotinu radi saslušanja. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

MISLIM DA MU VEĆA KAZNA OD OVOGA ŠTO JE DOŽIVEO NE TREBA

Dejan

pre 6 godina

A šta će mu kazna sam je sebe kaznio za čitav život

Perakaže

pre 6 godina

Otac je idiot prve klase. Njega treba obesiti na sred Terazija. On je davno MORAO da objasni deci da pištolj nije igračka već oružje za ubijanje i da se time NE IGRA. A povrh svega i činjenica da nije imao dozvolu za držanje oružja je dokaz da je kompletan idiot. Na vešala s njim.

jana

pre 6 godina

Ma kad cete shvatiti glupi narode da pistolj ili puska u kuci kad tad opali . Ma od cega se vi branite i sa cim se zajebavate kako se jednom ne ogledate na druge budale i ne kazete ja necu to nego ponavlja se po ko zna koji put.

Godža

pre 5 godina

E , sad je za sve kasno i sve je džabe. Ode još jedno dete ! Učite decu u školi kad već ima ludih roditelja da je oružje za ubijanje i da nije za igru i ne vodi ničem dobrom, samo zlu. Naučite decu, podignite svest pobogu ! A drugo, ko drži oružje a pogotovo ilegalno ?! Onaj ko nije čist. Na psihičko stanje mislim i na savest. Što više naučnog i vaspitnog programa na medijima a ne rijaliti virus !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija