• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

17.05.2017

08:06

IZBO SUPRUGU 30 PUTA! Bivši direktor "Simpa" bio je SVESTAN I URAČUNLJIV kada je počinio JEZIVI ZLOČIN!

Vesti

IZBO SUPRUGU 30 PUTA! Bivši direktor "Simpa" bio je SVESTAN I URAČUNLJIV kada je počinio JEZIVI ZLOČIN!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Miroljuba Petrovića (64), bivšeg komercijalnog direktora "Simpa" iz Vranja, zbog teškog ubistva supruge Snežane (57), koju je 16. maja prošle godine nožem izbo više od 30 puta u stanu njihove ćerke Une, u beogradskom naselju Šumice!

 

30 uboda nožem zadao je Miroljub supruzi Vesni

Veštačenjem je utvrđeno da je bio uračunljiv u vreme zločina.

Snežana je dan pre zločina dovela muža u Beograd kako bi otišao na pregled zbog psihičkih problema, a on ju je narednog jutra krvnički izmasakrirao, nakon čega je pokušao i sebi da presudi. Posle krvavog pira, popio je dve kutije leka za epilepsiju "eftil", koji se koristi još i za lečenje poremećaja bipolarne ličnosti.

U besvesnom stanju Miroljub je najpre zbrinut na VMA, a potom je prebačen u neuropsihijatrijsku bolnicu "Dr Laza Lazarević". Na kraju je bio na "posmatranju" i veštačenju u Zatvorskoj bolnici, gde je ipak utvrđeno da je u trenutku zločina bio svestan i uračunljiv. Zbog toga ga optužnica i tereti za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina.


(FOTO) OVO JE UBIJENA SNEŽANA PETROVIĆ! Došla da obiđe ćerku, umrla od ruke pomahnitalog muža!

Snežana je, inače, bila upravnica Galerije Narodnog muzeja u Vranju i sve do tragedije su važili za uglednu porodicu u tom gradu. 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 6 godina

Bas je bio uracunljiv,pogledajte taj pogled u stanju mirovanja.

Vrtlar

pre 6 godina

Поглед му све говори. А и она мора да је била слепа кад није видела овакав поглед пре ступања у брак. Поглед није битан - важно да је директор.

Stole

pre 6 godina

Miro-ljub??? ovaj kao da je u istoj sekti "crna ruza" i nista manje nego 30 uboda! Izgleda da on uopste nije Miroljub....ccc!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija