• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.05.2017

18:29

ŠIPTARI UHAPSILI SRPSKE MLADIĆE! Na školskim zidovima pisali grafite "KOSOVO JE SRCE SRBIJE"!

Vesti

ŠIPTARI UHAPSILI SRPSKE MLADIĆE! Na školskim zidovima pisali grafite "KOSOVO JE SRCE SRBIJE"!

Podeli vest

Kosovska policija uhapsila je dve osobe srpske nacionalnosti, koje se sumnjiče za širenje mržnje ispisivanjem grafita "KOSOVO JE SRCE SRBIJE" na zidu osnovne i srednje škole "Pandeli Sotiri" u selu Plemetina, kod Obilića

Uhapšeni su Stolić F. (17) i Jakovljević J.(20), koji su po nacionalnosti Srbi sa stalnim boravištem na Kosovu.

Grafiti su ispisani između 19. i 20. aprila ove godine, piše prištinski portal Koha.net.

Kako navodi ovaj prištinski list, ONI SU UHAPŠENI zbog osetljivosti ovog slučaja i činjenice da sadržaj grafita podstiče na širenje mržnje, razdor i netrpeljivost po verskoj i nacionalnoj osnovii.

Kako se navodi, Kosovska policija je započela istragu.

Prilikom hapšenja kod osumnjičenih je pronađen sprej za koji se sumnja da upotrebljen za isisivanje grafita.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boban

pre 6 godina

Secam se kada sam bio u osnovnoj skoli Josip Broz Tito u Pristini, osamdesetih godina, jedno jutro je osvanuo grafit "Kosovo Republike" koji je po naredjenju direktora skole (tadasnjeg) Šipića brze bolje prefarban, a policija nije reagovala i uhapsila pocinioce. Ovi hapse sve zivo , samo ako im se ucini malo da je neko nesto uradio protiv njih! To sto su oni nekad sirili medjunacionalnu mrznju, nikom nista.n

zapadnjak

pre 6 godina

A muslija laje u sred srbije.Mi ne smemo da ga apsimo zbog je...g zapada.Zato sto im "istocna evropa" lize bulju, i spremna da se zrtvuje zbog zapada.Ovi potonji,postavljaju rakete u zemlje poput poljske, rumunije, bugarske,ceske, slovacke ...Koga ce Rusi prvo unistiti?Pa naravno nabrojane drzave, a nemci i franci i ostali ce jedno vreme biti u zavetrini, do neke mirobvne konferencije, na brzaka,A eksploatatorske kolonijalne drzave, navikle na pljacku naroda manjih drzava,ulaze i prvo kupuju banke, resurse, duvanske i pivare....Drzave prazne uzimajuci najbolje i najobrazovanije ljude,(pogotovo zene koje ce asimilovati da radjaju nemce, franke,....Ono sto isprazne, napunice muslimanima iz severne afrike.A sa sipcima samo reciprocitet, presevo i bujan ovkpb poapsiti.Smradovi.

zimzelen

pre 6 godina

Zapadnjak dobar ti komentar,ko nije sluso poslednji govor Slobodana Milosevica neka preslusa sve sto je rekao to se desava I vec se desilo,ali eto dosmanlije petooktobarske dobile pare od amera I drugih zlocinackih drzava pa krenuse da unistavaju slobodu.Srbija daje drzavljanstvo I poslove siptarima a oni nase za jednu rec hvataju I sude,nigde u svijetu kao u Srbiji sto siptari mlate turskom I albanskom zastavom a nema Srpske to znaci oteli se kontroli,jos kad im se pridruze ovi arapi azilanti 10 iljada to nije mala cifra bice bjezite Srbi iz Srbije

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija